Binnengekomen CV's

Toegevoegd op 09-08-2019

Elke dag weer komen er nieuwe CV's binnen. Gemiddeld zo'n 3 tot 5 per dag. Hierbij vindt u een greep uit onze binnengekomen CV's.

ICT Project Administator/Coördinator
Plaats: Hilversum
Binnengekomen: 09-08-2019
Via: UtrechtVacatureBank.nl

Bent u op zoek naar iemand die u het technisch administratieve werk uit handen neemt?
Lees dan aub volledige CV.

Zelfstandig mensen, handel en organisatie, pro-actief en meedenkend.
Plaats: Simpelveld (Limburg)
Binnengekomen: 09-08-2019
Via: VacatureBank-MBO.nl

Door een zeer brede ervaring als alg.medewerker, bedrijfsleider, directeur in loondienst als ook met eigen bedrijven, ben ik breed inzetbaar en een zelfstandige werker. Talen, mensen, team en organiseren zijn mijn speerpunten. Een positief uithangbord voor het bedrijf zijn, ligt in mijn karakter. Meedenken en positief kritisch zijn is een tweede natuur van mij. Wegens beindiging van een ZZP'er opdracht als gastheer op een tankstation, wegens renovatie wordt mijn functie overbodig, zodoende ben ik opzoek naar een nieuwe uitdaging die aansluit of verder gaat op mijn opgedane ervaringen.

Laboratory Technician, willing to learn new Laboratory Skills
Plaats: Amsterdam
Binnengekomen: 08-08-2019
Via: TechnischeVacatureBank.nl

I graduated from Texas State University (May of 2015) with a BS in Biology and a minor in Biochemistry. Through countless experiments - from standard lab protocol to exploring the intricacies of bacterial mutation or genetics - I realized that working in a laboratory is truly exciting. I want to help others with testing and research, and hopefully learn enough from these scientists and experiences to undergo beneficial research or my own someday. My biggest hope would be to help contribute to the eradication of certain diseases caused by parasites in animals and humans.

Zorgzame professional, sterk patiëntgericht, zoekt baan als ambulancechauffeur
Plaats: Waddinxveen
Binnengekomen: 08-08-2019
Via: MedischeVacatureBank.nl

Een zorgzame professional met een focus op kwaliteit goede zorg en sterk patiënt gericht. Door mijn brede technische ervaring en betrouwbaarheid ben ik in staat om relaties op te bouwen met als doelstelling rendement voor alle betrokkenen. Kan zeer goed zelfstandig werken, maar ook zeker als teamplayer handelen met resultaat om mensen met elkaar te verbinden. Ben flexibel, hou van afwisseling, kan snel schakelen in de verschillende situaties of onverwachtse omstandigheden op de juiste manier reageren. Kan met plezier bieden wat een ander nodig heeft. Kan goed inschatten van de benodigdheden, tijdsplanning en de juistheid van volgorden middel om een doel te realiseren. Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg waar ik mij persoonlijk kan ontwikkelen en wat kan betekenen voor de kwetsbare medemens.

Arts / chirurg
Plaats: Rijswijk Zh
Binnengekomen: 06-08-2019
Via: MedischeVacatureBank.nl

Gemotiveerde chirurg zoekt tijdelijk werk als arts. Recent de opleiding tot chirurg afgerond. Nu op zoek naar een tijdelijke baan ter overbrugging naar een volgende baan. Per direct beschikbaar.

Finance professional / Office management
Plaats: Mierlo
Binnengekomen: 05-08-2019
Via: VacatureBank-HBO.nl

20+ jaar ervaring in Finance. Ervaring als financieel medewerker, controller, management assistent.
Accuraat, leergierig, teamplayer, focus, humorvol, klantgericht, representatief.

Account maken en meer CV's bekijken 

Laatste nieuwsberichten

Hieronder vindt u de laatste 5 nieuwsberichten die geplaatst zijn.

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank