PLC Engineer Industry 4.0

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 11-10-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Join the digital revolution! We zoeken een PLC Engineer die de volgende stap wil zetten binnen de smart industry. Spreekt het je aan om in de keuken te kijken bij diverse klanten en aangepaste oplossingen te bedenken? Durf je de toekomst van industriële automatisering nu mee te bouwen? Dan kom ik met je graag in contact om over deze vacature praten!

PLC Engineer sluit zich aan bij een internationale engineering dienstverlener waar technologische innovatie centraal staart. In deze functie begeleidt je projecten en adviseert klanten binnen diverse industrieën waaronder infra techniek, life sciences, energie of maakindustrie.

PLC Engineer ontwikkelt de volledige machinebesturing in grote infrastructurele projecten en zorgt voor het programmeren en testen van de software op de locatie van de klant. Hiernaast draag je bij aan innovatieve ideeën om de installaties te voorzien van betere performance, betere systeemanalyses, nieuwe technieken en extra functionaliteiten. Je werkt met applicaties van o.a. Siemens (S7, TIA of PCS7), ABB, Codesys.

Wat ga je doen?

 • Samen met het team bepaal je wat de aanpak wordt van de te bouwen software.
 • Je werkt volgens het V-model of in Scrum Teams, om gefaseerd de juiste onderdelen op te leveren die voldoen aan alle klanteisen.
 • Je programmeert en test de software op de uiteindelijke installaties. Dit kan zijn bij een opdrachtgever of bij een klant op locatie in binnen- en buitenland.
 • Je werkt een technisch ontwerp uit waarbij je bepaalt welke deelsystemen je gaat programmeren, hoeveel tijd hiervoor nodig is en volgens welke standaarden dit moet gebeuren.
 • Je zorgt ervoor dat de software goed gearchiveerd en gedocumenteerd wordt opgeslagen.

 • Een afgeronde Technische HBO opleiding (bijv. Elektrotechniek);
 • Enkele jaren werkervaring als Software/PLC Engineer;
 • Kennis van systemen zoals Siemens (PCS7, TIA of S7), ABB (800XA), Codesys of andere pakketten;
 • Kennis van Batch control (ISA 88) en MES (ISA 95) is een pré;

Je spreekt daarnaast vloeiend Engels en Nederlands en geniet daarvan om bij diverse projecten ingezet te worden.

Naast een bruto maandsalaris tussen de €3500 en €4500, wordt er een pakket van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden aangeboden waaronder lease auto, bonus en opleidingsbudget. Zoek je een rol waar je kan doorgroeien en internationale mogelijkheden onderzoeken? Dat kan hier ook!

Gestelde eisen

ervaring als een plc/software engineer, kennis van PLC systemen, zoals Siemens, Abb of Codesys

Uren

32-40 hours

Salaris

€3500 - €4500 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Join the digital revolution! We zoeken een PLC Engineer die de volgende stap wil zetten binnen de smart industry. Spreekt het je aan om in de keuken te kijken bij diverse klanten en aangepaste oplossingen te bedenken? Durf je de toekomst van industriële automatisering nu mee te bouwen? Dan kom ik met je graag in contact om over deze vacature praten!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • PLC Engineer Industry 4.0

  Toegevoegd op 25-09-2018 door Independent Recruiters

  Join the digital revolution! We zoeken een PLC Engineer die de volgende stap wil zetten binnen de smart industry. Spreekt het je aan om in de keuken te kijken bij diverse klanten en aangepaste oplossingen te bedenken? Durf je de toekomst van industriële automatisering nu mee te bouwen? Dan kom ik met je graag in contact om over deze vacature praten!PLC Engineer sluit zich aan bij een internationale engineering dienstverlener waar technologische innovatie centraal staart. In deze functie...

  Independent Recruiters

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank