Interim Enterprise Architect

Baan gegevens

  • Bedrijf: Independent Recruiters
  • Plaats: Den Haag
  • Plaatsingsdatum: 16-05-2018
  • Werkniveau: Universitair
  • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
  • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Interim Enterprise Architect gezocht voor een opdracht bij een grote speler in de financiele dienstverlening in Den Haag. Ben jij op korte termijn beschikbaar dan horen we graag van je!

De Enterprise Architect gaat binnen deze organisatie een solide en toekomstbestendige target-architectuur vormgeven. De grootste inhoudelijke uitdaging ligt in het begeleiden van de transitie van traditionele platformen op basis van maatwerk naar een wendbare cloud-stack waarbij standaardpakketten worden ingezet. Met veiligheid, schaalbaarheid en flexibiliteit als randvoorwaarden. Jij gaat de visie op het toekomstige landschap formuleren, die binnen de organisatie uitdragen en architectuur naar innovatieve projecten te vertalen. Je ondersteunt de applicatie-teams, waarbij jij altijd het grotere geheel bewaakt.

De Interim Enterprise Architect die wij zoeken heeft in ieder geval academisch werk- en denkniveau en ten minste vijf jaar relevante werkervaring als architect, bij voorkeur op het applicatie-domein. Daarnaast ben je het gewend om te sparren met diverse stakeholders en ontwikkel-teams. Verder is uitstekende beheersing van de Nederlandse taal een vereiste. Kennis van de financiële of pensioensector is een grote pre!

Een uitdagende klus bij een mooie opdrachtgever in het centrum van Den Haag. Graag horen we zo snel mogelijk jouw datum van beschikbaarheid en je (scherpe) tarief.

Gestelde eisen

WO/MSc, 5jr Achitectuur (applicaties), Nederlands

Uren

32-40 hours

Salaris

€80 - €90 per uur

Informatie over Independent Recruiters

Interim Enterprise Architect gezocht voor een uitdagende opdracht bij een grote speler in de financiele dienstverlening in Den Haag. Ben jij op korte termijn beschikbaar dan horen we graag van je!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank