Inkoper (AV/IT techniek)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Barendrecht
 • Plaatsingsdatum: 20-11-2023
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Heb jij al eens de inkoop gedaan en smaakte dit naar meer? Ben jij daarnaast een gadget freak? Lees dan verder!

Wij zoeken een fulltime Inkoper in Barendrecht. Jij bent verantwoordelijk voor project gerelateerde inkoop en het relatiebeheer met de leveranciers. Je komt te werken in een organisatie die de digitale transitie van bedrijven ontwerpt, financiert en begeleid. Met hun kennis en expertise op het gebied van IT- en AV producten, doen ze dit al jaren erg succesvol.

Klinkt dit uitdagend voor jou? Neem dan z.s.m. contact met ons op!

Als Inkoper ben jij het aanspreekpunt voor project gerelateerde inkoop en zorg je voor de bewaking van het inkoopproces. Daarnaast onderhoud je contacten met binnen- en buitenlandse leveranciers en haal je er het maximale uit om tot goede inkoop deals te komen. Je zorgt ervoor dat er juist en op tijd geleverd wordt door de leveranciers en bewaakt de prijs, kwaliteit en leveringscondities. Als Inkoper ben jij o.a. ook verantwoordelijk voor:

 • Beoordelen en plaatsen van inkooporders;
 • Pro-actief Sales & Project Managers informeren over beschikbaarheid en levertijden;
 • RMA aanvragen behandelen;
 • Bewaking prijzen en levertijden; dit doe je door te bellen en te mailen met leveranciers. Je prikkelt leveranciers om het beste uit zichzelf te halen.
 • Je speelt een actieve rol bij de voorraad optimalisatie.

Wij zijn op zoek naar iemand met de volgende kennis en ervaring:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1/2 jaar inkoop gerelateerde werkervaring;
 • Jij bent proactief en neemt zelf initiatief;
 • Een resultaatgerichte, flexibele werkinstelling en uitmuntend in relatiemanagement.

Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Je gaat met een groep gedreven collega's werken, die al geruime tijd in het vak zitten en waarvan jij veel kan leren. Je krijgt de ruimte om jezelf te zijn en de tijd om jezelf verder te ontplooien. Samen ontdekken we waar jouw talenten liggen en hoe je die het beste kan inzetten. Een veelzijdige baan met toekomstperspectief is op zich al een mooie beloning, maar daarnaast bieden we jou ook het volgende aan;

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van je ervaring tussen de €2300 - €3000 o.b.v. 40 uur.
 • Alle apparatuur die je nodig hebt om je werk flexibel en vanaf verschillende locaties te kunnen doen, zoals een laptop etc.
 • De flexibiliteit om - in goed overleg - deels vanuit huis of andere remote locatie te werken.
 • Een goede pensioenregeling op basis van beschikbare premie en de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering.
 • Onbeperkt toegang tot online trainingen via GoodHabitz.
 • And last but not least … ontzettend leuke collega's!

Hoe nu verder?

Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt voor een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn wij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

MBO/HBO werk- en denkniveau; Minimaal 1/2 jaar inkoop gerelateerde werkervaring; Jij bent proactief en neemt zelf initiatief; Een resultaatgerichte, flexibele werkinstelling.

Uren

32-40 hours

Salaris

€2500 - €3500 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Heb jij al eens de inkoop gedaan en smaakte dit naar meer? Ben jij daarnaast een gadget freak? Lees dan verder!

Wij zoeken een fulltime Inkoper in Barendrecht. Jij bent verantwoordelijk voor project gerelateerde inkoop en het relatiebeheer met de leveranciers. Je komt te werken in een organisatie die de digitale transitie van bedrijven ontwerpt, financiert en begeleid. Met hun kennis en expertise op het gebied van IT- en AV producten, doen ze dit al jaren erg succesvol.

Klinkt dit uitdagend voor jou? Neem dan z.s.m. contact met ons op!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Recruiter (AV/IT techniek)

  Toegevoegd op 30-11-2023 door Independent Recruiters

  Met de drukte op Schiphol waren de schermen met vluchtinformatie onze enige rode draad in een vaak chaotisch reis. Maar wie zorgt er eigenlijk voor dat deze schermen werken, dat de informatie klopt en dat ze überhaupt op de juiste plekken hangen?Onze opdrachtgever is verantwoordelijk voor zowel de IT(software) kant, als de AV(hardware) kant, hoe cool! Zij ontwerpen, financieren en begeleiden de digitale transitie van bedrijven. En zorgen er zo dus voor dat wij als reizigers altijd worden...

  Independent Recruiters
 • Functioneel Beheerder

  Toegevoegd op 28-11-2023 door Independent Recruiters

  Ben jij een ervaren functioneel beheerder en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring in het beheren en optimaliseren van dynamische en real-time applicaties? Dan is deze leuke functie in Rotterdam regio echt iets voor jou! In deze functie werk je in een team van functioneel beheerders aan het verbeteren en optimaliseren van realtime apps en systemen. Je zorgt ervoor dat de nieuwe wijzigingen van de applicaties goed geïmplementeerd worden. Het is belangrijk dat je proactief,...

  Independent Recruiters
 • Senior Data Architect

  Toegevoegd op 28-11-2023 door Independent Recruiters

  Ben jij een ervaren Data Architect met affiniteit in real-time apps en systemen? Heb je een passie voor het bouwen en beheren van innovatieve infrastructuur? Dan is deze Senior Data Architect rol in Rotterdam echt iets voor jou! Dit is een Data Architect rol als geen ander! Je speelt een sleutelrol bij het bouwen en beheren van de architectuur. Je versterkt het team op de IT-afdeling en werkt samen met informatiemanager, informatiearchitect en dataspecialisten. Data wordt namelijk overal in...

  Independent Recruiters
 • Functioneel Beheerder

  Toegevoegd op 27-11-2023 door Independent Recruiters

  Als Functioneel Beheerder ga je een belangrijke bijdrage leveren binnen deze organisatie waar de komende tijd grote stappen in IT gezet gaan worden. Jij zorgt ervoor dat de gehele organisatie efficiënt en optimaal kan werken met de applicaties, waarbij je je vooral gaat richten op AFAS. Dat wordt al in veel verschillende domeinen en processen binnen de organisatie gebruikt, en dat zal dat komende jaren verder uitgebreid worden.Samen met een junior collega ga jij aan de slag met zowel het...

  Independent Recruiters
 • Functioneel Applicatiebeheerder MS Dynamics

  Toegevoegd op 27-11-2023 door Independent Recruiters

  Klopt jouw hart sneller van CRM-systemen? Ben jij een ervaren Functioneel Applicatiebeheerder met ervaring in MS Dynamics en ERP-systemen? Zet jouw kennis en ervaring in bij een organisatie die mensen ontzorgt en aandacht geeft in een van de belangrijkste momenten van het leven! Deze is een veelzijdige rol waarin je continue de samenwerking tussen de operatie en ICT opzoekt. Samen met je collega zorg je voor een CRM-systeem en werk je samen met key users en leveranciers. Jouw...

  Independent Recruiters

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank