Functioneel Beheerder

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Alkmaar
 • Plaatsingsdatum: 19-09-2023
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als Functioneel Beheerder ga je een belangrijke bijdrage leveren binnen deze organisatie waar de komende tijd grote stappen in IT gezet gaan worden. Jij zorgt ervoor dat de gehele organisatie efficiënt en optimaal kan werken met de applicaties, waarbij je je vooral gaat richten op AFAS. Dat wordt al in veel verschillende domeinen en processen binnen de organisatie gebruikt, en dat zal dat komende jaren verder uitgebreid worden.

Samen met een junior collega ga jij aan de slag met zowel het beheer als met de optimalisatie en doorontwikkeling van het systeem. Door jouw kennis en expertise weet jij de behoefte van de organisatie in kaart te brengen en te blijven innoveren.

Jij neemt jouw collega's mee in het efficiënt gebruiken van dit systeem. Hoe? Door het schrijven van handleidingen, het maken van video's, het geven van trainingen, het organiseren en uittesten van de testfases en de daadwerkelijke livegang. Dit alles maakt dat jij van A tot Z betrokken bent.

 • Jij lost eerste- & tweedelijns problemen op;
 • Jij bewaakt de kwaliteit van het systeem en bent proactief in het aandragen van oplossingen;
 • Jij hebt continu inzicht in de daadwerkelijke voortgang en je kunt snel schakelen.

De Functioneel Beheerder die we zoeken is oplossingsgericht en haalt energie uit change- en verbeterprocessen. Daarnaast zien we graag:

 • Een afgeronde BSc/MSc in een relevante richting (bijv Business IT & Management of Bedrijfskundige Informatica);
 • Ervaring in een een Functioneel Beheer-positie;
 • Ervaring met AFAS is natuurlijk een grote pre, maar niet noodzakelijk;
 • Relevante certificeringen en opleidingen zoals Lean, ITIL, BISL, ISM (of bereidheid deze te halen);
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift;
 • Je bent zelfstandig, veerkrachtig, bevlogen en betrokken.

Een functie voor 32-40 uur per week; hybride werken is mogelijk, zowel op het hoofdkantoor in Alkmaar als op het kantoor in Utrecht. Het salaris hangt af van de kennis en ervaring die je meebrengt, en zal liggen tussen 2500 en 4200 euro. Daarnaast is er een mooi pakket aan secundaire voorwaarden. Daarover vertel ik je graag meer in een persoonlijk gesprek.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Lean, ITIL, BISL, ISM, AFAS,

Uren

32-40 hours

Salaris

€2500 - €4200 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Heb jij je eerste stappen in functioneel beheer gezet, beschik je over kennis van processen en systemen en ben je toe aan een volgende stap?

Dan ben jij de nieuwe Functioneel Beheerder die een belangrijke rol gaat spelen in de digitale transitie bij een jonge en dynamische organisatie.

Wij gaan graag met je in gesprek om deze positie en de organisatie verder toe te lichten!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Linux developer met .NET

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Je bent verantwoordelijk voor het programmeren van softwarecomponenten die machines door industriële processen navigeren. Je rapporteert aan de Software Manager en werkt in een klein multicultureel team met wereldwijde impact. Je verantwoordelijkheden omvatten:Ondersteunen van zowel het New Product Design & Development proces;Deelnemen aan code review en ontwerp voor softwarecomponenten;Beheren van embedded Linux image generatie in Yocto omgeving;Code in C of C# of Java, evenals shell...

  Independent Recruiters
 • Junior Corporate Recruiter

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Met de drukte op Schiphol waren de schermen met vluchtinformatie onze enige rode draad in een vaak chaotisch reis. Maar wie zorgt er eigenlijk voor dat deze schermen werken, dat de informatie klopt en dat ze überhaupt op de juiste plekken hangen?Onze opdrachtgever is verantwoordelijk voor zowel de IT(software) kant, als de AV(hardware) kant, hoe cool! Zij ontwerpen, financieren en begeleiden de digitale transitie van bedrijven. En zorgen er zo dus voor dat wij als reizigers altijd worden...

  Independent Recruiters
 • Automation Engineer

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Beschik jij over ruime technische kennis op gebied van Industriële Automatisering in de voeding, farma of chemie?Zet deze kennis dan nu in en maak de wereld gezonder! Kom te werken in een multinational, die verantwoordelijk is voor de wereldwijde productie van medische voeding, en ga samen met jouw collega's aan de slag om deze ''oude'' fabriek te moderniseren naar Industry 4.0!Solliciteer nu of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!Deze multinational richt zich op de ontwikkeling...

  Independent Recruiters
 • DevOps Data Engineer

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Wij zoeken een DevOps Data Engineer die graag de verantwoordelijkheid neemt voor data inzichten, van het ophalen en uitwerken van requirements, het modelleren, bouwen en beheren van pipelines en datawarehouses en daarna analyses maken. We zoeken iemand die houdt van complexiteit en afwisseling en graag nauw samenwerkt in een klein team.HBO-diploma in een relevant domein;Aantal jaren relevante ervaring in een soortgelijke positie;Ervaring met de Microsoft data stack: Windows servers, Databases...

  Independent Recruiters
 • SAP SuccessFactors Analyst

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Deze Netwerk Beheerder zorgt voor de aanleg, het onderhoud en de uitbreiding van het gas- en elektriciteitsnet in hun verzorgingsgebied. Om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op deze snel veranderende markt is ervoor gekozen om ook de HR-systemen toekomstbestendig te maken. Dat heeft geresulteerd in de overstap van SAP HR naar SuccessFactors. De eerste stappen zijn al gezet en nu is het tijd om verder te optimaliseren. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden:Het ontwikkelen en managen van...

  Independent Recruiters

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank