Accountmanager - Laboratory Solutions

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 19-09-2023
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ervaren Accountmanager met diepgaande laboratoriumexpertise in de medische sector! Een grote organisatie op het gebied van automatiseringsoplossingen voor medische laboratoria biedt een remote Accountmanagement positie, waarbij reizen in Europa een onderdeel is. Wil jij een overstap maken naar een commerciële functie, waar je nog steeds actief betrokken bent in de medische laboratoriumwereld? Dan biedt deze kans je het beste van beide werelden! Grijp nu je kans en solliciteer direct!

De Accountmanager is verantwoordelijk voor de verkoop van deze Laboratory Solutions, voornamelijk aan Nederlandse klanten binnen de BENELUX-regio. Je gebruikt jouw netwerk binnen de gezondheidszorg en het laboratoriumwezen om klantrelaties te ontwikkelen, aan te passen en voortdurend te versterken. Jij wordt een betrouwbare klantadviseur.

De Accountmanager is verantwoordelijk voor het realiseren van verkoop- en accountplanningen en strategische accountontwikkeling.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Het behalen van een overeengekomen omzetdoel of verkoopquota door nieuwe zakelijke kansen te identificeren en bestaande klanten te behouden, en zorgen voor volledige klanttevredenheid.
 • Samenwerken met bestaande klanten om hun huidige en toekomstige behoeften te bepalen en passende producten, diensten en upgrades aan te bevelen via aftersales-ondersteuning (crorss-selling)
 • Opvolgen van verwijzingen/leads, organiseren van product demonstraties en ondersteunen van tentoonstellingen, gebruikersgroepen en bezoeken aan referentiesites.
 • Verkoopvoorstellen opstellen, prijzen en kortingen (indien van toepassing) onderhandelen in overeenstemming met de beleidslijnen van de organisatie en afstemmen met technische ondersteuningsmedewerkers.
 • Op de hoogte blijven van marktveranderingen die invloed hebben op het laboratorium en analyseren hoe deze de mogelijkheid van de organisatie om meer zaken te doen kunnen bevorderen/belemmeren, en op de hoogte blijven van verkoopstrategieën van concurrenten.

Deze rol biedt de mogelijkheid om vanuit huis te werken, met regelmatig reizen binnen Nederland en de BENELUX-regio.

Belangrijkste vaardigheden:

 • Afgeronde hbo-opleiding in de richting van laboratoriumwereld of techniek i.c.m.. IT;
 • Ervaring met het werken in een medisch laboratorium;
 • Kennis van software-implementatie.
 • Affiniteit met IT;
 • Ervaring in de verkoop van gezondheidszorgsoftware/LIS.
 • Een bewezen staat van dienst in de verkoop van oplossingsproposities en bewezen verkoopvaardigheden, inclusief uitstekende onderhandelings- en overtuigingsvaardigheden.
 • Treedt op als verkoopleider, zoekt kansen, onderzoekt mogelijkheden, heeft passie om de juiste oplossing voor zijn/haar klant te vinden en brengt projecten/deals succesvol tot een einde.
 • In staat om zelfstandig te werken.

 • Salaris tussen €4000,- en €5000,- bruto per maand op basis van 40 uur afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • 25 vakantiedagen en 6 atv dagen;
 • Thuiswerkvergoeding;
 • Lease auto;
 • Telefoon en laptop;
 • Remote werkomgeving;
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingsbudgetten.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Belangrijkste vaardigheden: * Afgeronde hbo-opleiding in de richting van laboratoriumwereld of techniek i.c.m.. IT; * Ervaring met het werken in een medisch laboratorium;

Uren

32-40 hours

Salaris

€5000 - €6000 per maand

Informatie over Independent Recruiters

De organisatie is een marktleider op gebied van automatiseringsoplossingen voor de medische laboratoria en biedt haar producten voor klanten door heel Europa! Ze richten zich op proces optimalisatie van orderinvoer en instrumentbeheer tot resultatenrapportage, facturering en statistieken voor diverse disciplines zoals hematologie, klinische chemie, serologie, immunologie, toxicologie, microbiologie, bacteriologie, epidemiologie, virologie, bloedtransfusies, genetica en klinische studies.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Linux developer met .NET

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Je bent verantwoordelijk voor het programmeren van softwarecomponenten die machines door industriële processen navigeren. Je rapporteert aan de Software Manager en werkt in een klein multicultureel team met wereldwijde impact. Je verantwoordelijkheden omvatten:Ondersteunen van zowel het New Product Design & Development proces;Deelnemen aan code review en ontwerp voor softwarecomponenten;Beheren van embedded Linux image generatie in Yocto omgeving;Code in C of C# of Java, evenals shell...

  Independent Recruiters
 • Junior Corporate Recruiter

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Met de drukte op Schiphol waren de schermen met vluchtinformatie onze enige rode draad in een vaak chaotisch reis. Maar wie zorgt er eigenlijk voor dat deze schermen werken, dat de informatie klopt en dat ze überhaupt op de juiste plekken hangen?Onze opdrachtgever is verantwoordelijk voor zowel de IT(software) kant, als de AV(hardware) kant, hoe cool! Zij ontwerpen, financieren en begeleiden de digitale transitie van bedrijven. En zorgen er zo dus voor dat wij als reizigers altijd worden...

  Independent Recruiters
 • Automation Engineer

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Beschik jij over ruime technische kennis op gebied van Industriële Automatisering in de voeding, farma of chemie?Zet deze kennis dan nu in en maak de wereld gezonder! Kom te werken in een multinational, die verantwoordelijk is voor de wereldwijde productie van medische voeding, en ga samen met jouw collega's aan de slag om deze ''oude'' fabriek te moderniseren naar Industry 4.0!Solliciteer nu of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!Deze multinational richt zich op de ontwikkeling...

  Independent Recruiters
 • DevOps Data Engineer

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Wij zoeken een DevOps Data Engineer die graag de verantwoordelijkheid neemt voor data inzichten, van het ophalen en uitwerken van requirements, het modelleren, bouwen en beheren van pipelines en datawarehouses en daarna analyses maken. We zoeken iemand die houdt van complexiteit en afwisseling en graag nauw samenwerkt in een klein team.HBO-diploma in een relevant domein;Aantal jaren relevante ervaring in een soortgelijke positie;Ervaring met de Microsoft data stack: Windows servers, Databases...

  Independent Recruiters
 • SAP SuccessFactors Analyst

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Deze Netwerk Beheerder zorgt voor de aanleg, het onderhoud en de uitbreiding van het gas- en elektriciteitsnet in hun verzorgingsgebied. Om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op deze snel veranderende markt is ervoor gekozen om ook de HR-systemen toekomstbestendig te maken. Dat heeft geresulteerd in de overstap van SAP HR naar SuccessFactors. De eerste stappen zijn al gezet en nu is het tijd om verder te optimaliseren. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden:Het ontwikkelen en managen van...

  Independent Recruiters

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank