Accountmanager binnendienst

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Tiel
 • Plaatsingsdatum: 15-09-2023
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wij zoeken een gemotiveerde en gedreven Accountmanager binnendienst in Tiel die verantwoordelijk is voor het beheren en uitbouwen van klantrelaties.

Als Accountmanager binnendienst ben je verantwoordelijk voor het verkopen van producten en diensten aan bestaande klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanbieden van oplossingen op basis van de behoeften van de klant en het onderhouden van een goede relatie met de klant. Je komt te werken voor een Zweedse organisatie die de wereldwijde marktleider is in de in- en verkoop van printplaten.

Kennis van printplaten is geen must, maar een beetje affiniteit is prettig. Voel jij je aangesproken? Reageer direct!

Omdat het om een complex product gaat, zal je starten met een onboarding van 3 maanden. Hier zit o.a. een 10-wekelijkse training vanuit Zweden in, die je (als het kan) ook afsluit met een tripje naar het hoofdkantoor in Stockholm. In deze functie kan jij je dus in verschillende disciplines verder ontwikkelen als sales professional. Jij komt te werken op het Nederlandse kantoor in Tiel, waar je samen met 30 andere collega's gaat zorgen voor het succes in de Benelux!

In deze veelzijdige, gevarieerde en uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het verkoopproces op kantoor en fungeert als hoofdcontactpersoon voor klanten en leveranciers;
 • Je ondersteunt je klanten bij het realiseren van hightechprojecten op maat en zorgt ervoor dat zij het beste product op de markt krijgen;
 • Je hebt vertrouwen in het opstellen van offertes en het verwerken van orders;
 • Je maakt het verschil door je als betrouwbare zakenpartner te positioneren.

Dit neem je mee om te slagen in deze functie:

 • Jij bent resultaatgericht, innovatief en zet dat stapje extra;
 • Jij hebt minimaal 2 jaar sales-ervaring;
 • Jij hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, Duits is een pre;
 • Jij bent loyaal, cijfermatig sterk en heb affiniteit met printplaten;
 • Jij hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.

Ben je nu nieuwsgierig? Zo zal je nieuwe werkomgeving eruit zien:

 • Werknemerserkenning: op waarde gebaseerde samenwerking in een dynamische werkomgeving met platte hiërarchieën, 30 vakantiedagen, persoonlijk advies over de bedrijfspensioenregeling en een aantrekkelijk salarispakket tussen €2500 en €3500 bruto per maand o.b.v. kennis en kunde plus een 13e maand.
 • Carrièremogelijkheden: introductie op maat, mentorschap en ontwikkelingsmogelijkheden, internationaal perspectief, uitdagende taken in een veelbelovende en innovatieve sector en vrijheid voor eigen initiatief en openheid voor nieuwe ideeën.
 • Mobiliteit: je krijgt €0,20 per gereisde KM en daarnaast de mogelijkheid om 2 dagen vanuit huis te werken.
 • Teambuilding: jaarlijks uitje naar een Europese stad, daarnaast verschillende uitjes voor teambuilding en het vieren van succes!

Hoe nu verder?

Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt voor een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn wij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Jij bent resultaatgericht, innovatief en zet dat stapje extra; Jij hebt minimaal 2 jaar sales-ervaring; Jij hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, Duits is een pre.

Uren

32-40 hours

Salaris

€2500 - €3500 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Wij zoeken een gemotiveerde en gedreven Accountmanager binnendienst in Tiel die verantwoordelijk is voor het beheren en uitbouwen van klantrelaties.

Als Accountmanager binnendienst ben je verantwoordelijk voor het verkopen van producten en diensten aan bestaande klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanbieden van oplossingen op basis van de behoeften van de klant en het onderhouden van een goede relatie met de klant. Je komt te werken voor een Zweedse organisatie die de wereldwijde marktleider is in de in- en verkoop van printplaten.

Kennis van printplaten is geen must, maar een beetje affiniteit is prettig. Voel jij je aangesproken? Reageer direct!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Customer Success Manager

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Voor een leverancier van informatie en risicobeheer die actief is in de financiële diensten, de defensie-industrie en de detailhandel zijn wij op zoek naar een Customer Success Manager in Amsterdam. Dit Engelse bedrijf is snel gegroeid van een start-up in 2012 tot meer dan 80 werknemers en een omzet van meer dan 7 miljoen pond.Jouw doel is de relatie met een of meer "Buyer organisations" beheren, het zorgen voor een soepel verloop van het onboarding proces en het versterken van deze relatie....

  Independent Recruiters
 • Lead Salesforce Developer

  Toegevoegd op 19-09-2023 door Independent Recruiters

  Terwijl je je ochtendkoffie drinkt, is het eerste wat je denkt: "Vandaag ga ik een nieuw technisch project bouwen en nieuwe mogelijkheden implementeren op het Salesforce-platform en mijn collega's helpen bij hun werk door middel van digitale transformatie!" Als Lead Salesforce Developer ben je de technische sparringpartner voor de Product Owners, en ben je verantwoordelijk voor het verder implementeren en beheren van het gebruik van Salesforce. Je schrijft koppelingen met externe systemen en...

  Independent Recruiters
 • Hoofd cluster informatiemanagement

  Toegevoegd op 18-09-2023 door Ministerie van Buitenlandse Zaken

   De Parlementaire ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag heeft pijnlijk aangetoond hoe schadelijk een gebrekkige informatiehuishouding is voor het functioneren van de overheid. Een krachtige wake-up call voor alle ministeries om kritisch te kijken naar de stand van informatiebeheer en een aanmoediging om hier stevig in te investeren. Ook bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) is dat aanleiding geweest voor een intensief verbetertraject. Wil jij als ervaren, inhoudelijk...

  Adver-Online BV
 • Data Integrator Specialist - Marketplaces - Temporary

  Toegevoegd op 13-09-2023 door Independent Recruiters

  We're looking for a junior product launch specialist for one of the biggest Ecommerce fashion companies! As a Product Launch associate with focus on marketplaces (such as Zalando), you will safeguard the product data integrity, ensuring all the ranges are ready to trade timely at all partner channels. With great attention to detail, your goal is to maintain timely and efficient product launch, as well as report on the completeness and accuracy of the product onboarding.Main point of contact...

  Independent Recruiters
 • Senior Lean Procesmanager (Finance)

  Toegevoegd op 11-09-2023 door Independent Recruiters

  Ben je klaar voor je volgende rol? Zo ja, dan hebben wij een belangrijke rol voor jou!Senior Lean Process Manager gezocht! Als Senior Procesmanager ga je een belangrijke rol spelen in de procesverbeteringen op het gebied van de bestrijding van financiële en economische delicten. Je verantwoordelijkheden zullen natuurlijk afhangen van de ervaring die jij al meebrengt; heb jij al vaker multidisciplinaire en domein-overstijgende processen gemanaged in de financiele sector dan zal jij natuurlijk...

  Independent Recruiters

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank