Medior .NET Developer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam Zuidoost
 • Plaatsingsdatum: 24-01-2023
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Vind je het leuk om geautomatiseerde digitale platforms te verbeteren? Dan is deze vacature in de buurt van Utrecht wellicht voor jou!

Het bedrijf beheert en ontwikkelt een online platform met geautomatiseerde transactieprocessen. Dit platform biedt één ultiem online systeem voor het bestellen van studiemateriaal dat het aanleverproces makkelijker maakt. Jouw verantwoordelijkheid ligt in het onderhouden van het platform en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het platform klaarmaken voor nieuwe markten.

 • Je zorgt ervoor dat het platform aan alle mogelijke kanalen gekoppeld is;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor uitbreidingen en vernieuwingen van het platform.

Je werkt in een ambitieus en constant groeiend team van innovators. Het team streeft altijd naar verbetering, dus jouw nieuwe ideeën zijn altijd welkom. Hier vindt je een informele en open sfeer waar je volledig jezelf kunt zijn.

Dit is wat we in de .Net-ontwikkelaar zoeken:

 • BSc/MSc in ICT, Software Engineering of andere relevante richting;
 • Ruime ervaring met Microsoft .NET;
 • Voldoende kennis van Microsoft SQLServer;
 • Bewezen ervaring met Javascript, CSS & HTML5;
 • Kennis van DevOps & GIT;
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Goed en passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring met flexibele werkuren. Natuurlijk krijg je alle soft- en hardware die jij nodig hebt om prettig te kunnen werken. Over de rest van de secundaire voorwaarden vertellen we je graag meer in een persoonlijk gesprek.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

HBO, .NET, Microsoft .NET, Microsoft SQLServer, Javascript, CSS, HTML, DevOps, GIT,

Uren

32-40 hours

Salaris

€3500 - €4500 per maand

Meer informatie

Jij hebt vast ook wel eens studiemateriaal moeten bestellen. Je verdwaalt in een woud van uitgevers, websites en leveranciers, raakt het overzicht kwijt en moet maar hopen dat je de juisten spullen tijdig en voor de goede prijs in huis hebt. Verander dit proces en help 200.000 studenten om sneller en gemakkelijker toegang tot hun studiemateriaal te krijgen.

Informatie over Independent Recruiters

Het bedrijf voorziet het mbo-onderwijs in Nederland van studiemateriaal. Dit bedrijf is de brug tussen de scholen en de leveranciers en vereenvoudigt de orderprocessen.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Senior Data Architect

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiter

  This is your call to action to combat climate change!Are you a Data Architect expereinced in start-ups and building data infrastructures from scratch? Do you enjoy building complex, scalable and event driven data infrastructures? Then you are the Senior Data Architect we are looking for to become part of one of the most significant green projects taking shape right now! Read on! As Data Architect you will be part of the Information Technology Team of this startup, working closely with...

  Independent Recruiters
 • JDA Super User

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  For the Amsterdam site of a recognized global player in the logistics industry we are looking for a JDA Support Consultant. In this role you will monitor and maintain JDA operational processes.In this JDA support role you will play an active role as a test engineer within the application development team and execute UAT tests to validate the efficiency of its operational processes. Monitoring and maintaining of these processes is your daily routine as well as evaluation implementation....

  Independent Recruiters
 • Product Owner

  Toegevoegd op 02-02-2023 door Independent Recruiters

  Ben jij als geen ander in staat om je vast te bijten in zowel de functionele als de technische aspecten van een complexe SaaS-oplossing voor alles wat komt kijken bij modern gebouwbeheer? En kan jij high-level wensen en eisen vertalen in realistische en werkbare software-vereisten? Als Product Owner ben je de sparringpartner die technische onderwerpen (infrastructuur, architectuur) en andere naar binnen gerichte werkzaamheden bespreekt binnen het ontwikkelteam. Ook heb je contact met andere...

  Independent Recruiters
 • Junior Inkoper

  Toegevoegd op 02-02-2023 door Independent Recruiters

  Neem jij graag eigen initiatief en ga jij geen uitdagingen uit de weg? Behoud jij het overzicht in chaotische situaties? En heb jij een groot verantwoordelijkheid gevoel? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wij zoeken een fulltime Junior Inkoper in Barendrecht. Jij bent verantwoordelijk voor project gerelateerde inkoop en het relatiebeheer met de leveranciers. Je komt te werken in een organisatie die de digitale transitie van bedrijven ontwerpt, financiert en begeleid. Klinkt dit uitdagend...

  Independent Recruiters
 • Allround Medewerker E-commerce

  Toegevoegd op 01-02-2023 door Independent Recruiters

  Lijkt het jou gaaf om de webshop te beheren en onderhouden van een internationale organisatie? Dan is deze positie jouw nieuwe uitdaging!Wij op zoek naar een Allround Medewerker E-commerce in Barendrecht. In deze functie ben jij verantwoordelijk dat de webshop up-to-date blijft en heb je een commerciële kijk op hoe je de webshop kan vernieuwen. Daarnaast ondersteun je de accountmanagers in de buitendienst met verschillende administratieve werkzaamheden. Je komt te werken in een organisatie...

  Independent Recruiters

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank