DevOps Engineer - Tijdelijk

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Groningen
 • Plaatsingsdatum: 05-08-2022
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

In deze positie als DevOps Engineer zal je 36 uur per week werkzaam zijn binnen het hypervisor team. Dit bestaat uit mede DevOps Engineers en VMware specialisten. De verwachting is dat je 1 a 2 dagen op kantoor in Groningen zal werken. Binnen dit team ga je werken aan een security compliancy framework die moet worden ontworpen binnen hun private cloud domain die wordt gebruikt voor hun VMware IaaS dienstverlening.

Daarbij zal je voornamelijk focusen op het automatiseren van reporting over security compliancy. Daarnaast ga je ervoor zorgen dat zoveel mogelijk van het framework geautomatiseerd wordt om zo de dienstverlening voor zowel interne als externe klanten te verbeteren binnen deze afdeling. Hierbij ga je dus een framework uitdenken, implementeren en documenteren. Je zet de reporting van de compliancy op en je zal kennis delen met mede collega's binnen dit project.

Voor deze positie als DevOps Engineer ben je proactief, gedreven en een expert op het gebied van security en compliancy. Daarnaast zien we graag:

 • Aantal jaren relevante ervaring in een soortgelijk positie;
 • Kennis en werkervaring met Powershell & automation;
 • Kennis en werkervaring met Ansible, Ansible Tower & AWX;
 • Kennis en werkervaring met VMware infrastructuur is pré;

Een mooie fulltime opdracht van 4 maanden in Groningen. Voor ZZP ligt het tarief tussen de 75 en 85 euro per uur. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid de opdracht via een flexcontract uit te voeren, met een daarbij horend aantrekkelijk maandsalaris.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Aantal jaren relevante ervaring in een soortgelijk positie; Kennis en werkervaring met Powershell & automation; Kennis en werkervaring met Ansible, Ansible Tower & AWX.

Uren

32-40 hours

Salaris

€75 - €85 per uur

Informatie over Independent Recruiters

Ben jij de expert op het gebied van automatisering & security binnen IT? Daar waar anderen tevreden zijn, ben jij degene die de extra stap zet? En heb je ervaring met powershell en Ansible? Dan zoek ik jou voor deze tijdelijke positie van 4 maanden als DevOps Engineer voor één van de grootste IT dienstverleners in Nederland!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Projectmanager IT

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Lijkt het jou leuk om met 13 andere Projectmanagers nauw samen te werken? Heb jij een HBO werk- en denkniveau en een technische achtergrond? Wij zoeken een Projectmanager die er van houdt om veel onderweg te zijn en technische onderlegt is. In deze functie is het daarnaast belangrijk dat je communicatieve vaardigheden ook sterk zijn. Nadat een opdracht binnenkomt, ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden, begeleiden, realiseren en afronden van totaaloplossingen met complexe Audiovisuele...

  Independent Recruiters
 • Azure Data Engineer

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  You are a hard working, motivated and driven Azure Engineer who will take the engineering/-management team to the next level. You are someone who is driven by innovation and enjoy exploring new solutions. Your responsibilities include:Closely collaborating with the D&A Domain Architect and Solution Architects Contribute to the design and creation of Azure D&A PlatformProvide operational support on/of the platformSigning data pipelines and frameworksReview, test and help ensure...

  Independent Recruiters
 • Salesforce Administrator - Temporary

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  As a Salesforce Administrator you will be reporting directly to the Operational Excellence Manager and support the day-to-day business functions of the Customer Service Team. This process includes the Call Center users as well as reporting, systems integrations, workflows, and various Salesforce related projects. Last but not at least, you will identify new business processes in collaboration with other stakeholders and the Customer Service Team.Key Responsibilities:Effective administration...

  Independent Recruiters
 • Senior Accountmanager IT

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Als Senior Accountmanager krijg je een targetdoelstelling mee waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je bent in staat om actief relatiebeheer te voeren op een eigen klantenportefeuille en boort daarnaast nieuwe relaties aan. Je hebt kennis van collaboration, digital signage en workplace managementoplossingen en loopt altijd warm voor de ontwikkelingen van digitale technologie.Het Salesteam bestaat uit 18 accountmanagers die de klanten vanuit een New Business, Accountmanagement en Key...

  Independent Recruiters
 • IT Service & Support Specialist - Tijdelijk

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Ben jij de skilled Service & Support Specialist met een aantal jaren ervaring? Ben jij gedreven, service gericht en een echte team player? Dan is deze opdracht van initieel 6 maanden als Service & Support Specialist in Amsterdam jouw volgende uitdaging!Als IT Service & Support specialist zal je voor initieel 6 maanden voor een innovatief logistiek bedrijf in Amsterdam werken. In deze positie ben je verantwoordelijk voor het leveren van onsite & remote tech support aan je...

  Independent Recruiters

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank