Functioneel Beheerder

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Zeist
 • Plaatsingsdatum: 05-08-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Heb jij je eerste stappen in functioneel beheer gezet, beschik je over kennis van processen en systemen in de zorg en ben je toe aan een volgens stap?

Als Functioneel Beheerder ga je een belangrijke bijdrage leveren binnen deze organisatie die waar binnen IT de komende tijd grote stappen gezet gaan worden. Jij gaat je collega's en medewerkers van ketenpartners ondersteunen in het juiste gebruik en werking van de informatiesystemen, zoals een cliënten-/patiëntendossier, portalen en managementinformatie.

Omdat deze organisatie nog vol in opbouw is, is samenwerken in goede informatiesystemen uitdagender dan ooit. Om te zorgen voor een juist gebruik en werking van het informatiesysteem, schakel jij tussen de primaire processen, systemen, de architectuur en de leverancier(s) van de systemen. Je ziet toe op een correct en veilig gebruik van de applicaties, organiseert het toegangsbeheer, adviseert over te treffen veiligheids- en privacymaatregelen en je denkt mee in technische oplossingen. Hierbij vertaal jij de gebruikerswensen naar informatie- en/of IT-vraagstellingen.

Gevraagd en ongevraagd ben jij de professional die helpt de dienstverlening aan onze afnemers (intern en extern) veilig te houden en continue te verbeteren. Een aantal uitdagingen die de komende tijd in de planning staan: change-/ontwikkelprojecten zoals één cliënten/patiënten systeem en een portaal voor clienten en relaties, en het implementeren en maken van stuurinformatie. Ook staat het opzetten van een shared service centre voor ketenpartners in de planning.

In deze uitdagingen speel jij een belangrijke functionele rol en ondersteun je de organisatie, zoals de proceseigenaren en eindgebruikers bij de veranderingen.

De Functioneel Beheerder die we zoeken is klant- en oplossingsgericht en haalt energie uit change- en verbeterprocessen. Daarnaast zien we graag:

 • Een afgeronde BSc/MSc in een relevante richting (bijv Business IT & Management of Bedrijfskundige Informatica);
 • Ervaring in een een Functioneel Beheer-positie;
 • Relevante certificeringen en opleidingen zoals Lean, ITIL, BISL, ISM (of bereidheid deze te halen);
 • Relevante werkervaring in een IV/IT beheer- en ontwikkelomgeving;
 • Ervaring met zorgverleningsprocessen, marktpartijen in de zorg en ICT is een grote pre;
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift;
 • Je bent zelfstandig, veerkrachtig, bevlogen en betrokken.

Een functie voor 32-36 uur per week in de buurt van Utrecht. Het salaris hangt af van de kennis en ervaring die je meebrengt, en zal liggen tussen 2500 en 4000 euro. Daarnaast is er een mooi pakket aan secundaire voorwaarden. Daarover vertel ik je graag meer in een persoonlijk gesprek.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

BSc/MSc, Functioneel Beheer, Zorg-omgeving, ITIL, BISL, NL

Uren

32-40 hours

Salaris

€2500 - €4000 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Dan ben jij misschien wel de nieuwe Functioneel Beheerder voor een organisatie met een mooi maatschappelijk doel in het midden van het land. Wij gaan graag met je in gesprek om deze positie en de organisatie verder toe te lichten.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Senior Exchange Beheerder

  Toegevoegd op 15-08-2022 door Independent Recruiters

  Voor een innovatieve IT dienstverlener staat er een positie open als Senior Exchange Beheerder in de buurt van Utrecht! Heb jij ruime ervaring met Exchange, het beheren van een Exchange omgeving en ben jij daarnaast ook bekend met hybride omgevingen? Lees dan verder!In deze positie ben je verantwoordelijk voor het beheer en ondersteuning van de Exchange omgeving. Hiernaast kan je verwachten o.a: Je ondersteunt in de tweede lijn bij het oplossen van incidenten en het beantwoorden van...

  Independent Recruiters
 • IT Support Engineer

  Toegevoegd op 08-08-2022 door Independent Recruiters

  IT support engineer gezocht bij een IT bedrijf gespecialiseerd in oplossingen voor de Horeca! Heb jij ervaring met systeem/serverbeheer en automatisering? Ben jij gedreven, flexibel, probleemoplossend en zoek je een afwisselende baan? Dan is deze functie in Ridderkerk iets voor jou!In deze functie ga je alle problemen oplossen en de systemen zo inrichten dat de problemen niet terug komen. Als Engineer werk je op kantoor maar ook bij de klanten op locatie. Daaronder vallen...

  Independent Recruiters
 • Interim Scrum Master

  Toegevoegd op 08-08-2022 door Independent Recruiters

  Interim Scrum Master gezocht voor een van de grootste IT-dienstverleners van Nederland. Het betreft een opdracht van initieel twaalf maanden in Den Haag. Ben jij de veranderaar die zich niet beperkt tot de grenzen van de teams en ben jij op korte termijn beschikbaar? Dan hoor ik graag van je!Als Srum Master ga je de teams goed laten presteren en de organisatie verder helpen. Je faciliteert teams en teamleden en onderzoekt wat er nodig is om ze verder te ontwikkelen, en draagt bij aan de...

  Independent Recruiters
 • Applicatiebeheerder ERP

  Toegevoegd op 04-08-2022 door Independent Recruiters

  Ben jij een kei in het beheren van ERP systemen en andere applicaties die belangrijk zijn voor de business? Hou jij ervan om projecten aan te pakken samen met je collega's en ben jij daarnaast proactief, ambitieus en communicatief sterk? Dan staat deze rol als Applicatiebeheerder ERP op je te wachten bij deze grote speler in de maritieme sector in Nijmegen!In deze positie maak je deel uit van het IT team en ga je 1e, 2e, en 3e lijns support bieden aan collega's tijdens projecten. Je zal...

  Independent Recruiters
 • BI Specialist FMCG

  Toegevoegd op 02-08-2022 door Independent Recruiters

  Dit is een nieuwe functie in de organisatie waarbij je onderdeel bent van het Finance & Control team. Daardoor kun je ook echt impact maken. Je werkt nauw samen met 3 controllers en je hebt een belangrijke rol bij het verbeteren in het verkrijgen van belangrijke inzichten om daarmee zakelijke beslissingen te optimaliseren. Power BI is vorig jaar geïmplementeerd en de basis staat, maar doordat ze groeien en de business verandert is er behoefte aan een collega die het gebruik hiervan nog...

  Independent Recruiters

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank