Traineeship IT Consultant Dynamics

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 19-05-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ben jij net klaar met je Bachelor/Master degree in IT? Wil jij je carrière kickstarten met een mooie uitdaging? En wil je alle aspecten op het gebied van IT en Dynamics zien en leren? Dan is deze traineeship jouw volgende stap!

In de Traineeship IT Consultant Dynamics ga je in Amsterdam aan de slag bij een mediabedrijf. Daar maak je deel uit van het ICT-team en ga je aan de slag met het gehele proces van analyseren en verbeteren van de Dynamics NAV omgeving.

Je haalt wensen en behoeftes op bij de business, analyseert die en vertaalt ze in slimme en werkbare oplossingen. Die oplossingen ga je uiteindelijk ook zelf bouwen en implementeren, natuurlijk inclusief tests en documentatie, en je draagt zorg voor het onderhoud en de door-ontwikkeling.

Daarnaast zal je meedraaien in projecten, en krijg je ook de mogelijkheid om te gaan ontwikkelen met de interne software.

Voor de Traineeship IT Consultant Dynamics verwachten wij o.a:

 • BSc / MSc in IT (of andere relevante richting);
 • Kennis van en ervaring met Navision is een pré (eventueel tijdens stages);
 • Kennis van programmeertalen is mooi meegenomen;
 • Je bent analytisch en communicatief sterk;
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Voor deze traineeship kan je een vergoeding verwachten tussen de 2.500 en 3.000 euro bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast is er een mooi pakket aan secundaire voorwaarden.

Gestelde eisen

BSc / MSc in IT (of andere relevante richting); Kennis van en ervaring met Navision is een pré (eventueel tijdens stages); Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Uren

32-40 hours

Salaris

€2500 - €3000 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Ben jij net klaar met je Bachelor/Master degree in IT? Wil jij je carrière kickstarten met een mooie uitdaging? En wil je alle aspecten op het gebied van IT en Dynamics zien en leren? Dan is deze traineeship jouw volgende stap!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • BI Specialist FMCG

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Dit is een nieuwe functie in de organisatie waarbij je onderdeel bent van het Finance & Control team. Daardoor kun je ook echt impact maken. Je werkt nauw samen met 3 controllers en je hebt een belangrijke rol bij het verbeteren in het verkrijgen van belangrijke inzichten om daarmee zakelijke beslissingen te optimaliseren. Power BI is vorig jaar geïmplementeerd en de basis staat, maar doordat ze groeien en de business verandert is er behoefte aan een collega die het gebruik hiervan nog...

  Independent Recruiters
 • Interim Scrum Master

  Toegevoegd op 22-06-2022 door Independent Recruiters

  Interim Scrum Master gezocht voor een van de grootste IT-dienstverleners van Nederland. Het betreft een opdracht van initieel twaalf maanden in Den Haag. Ben jij de veranderaar die zich niet beperkt tot de grenzen van de teams en ben jij op korte termijn beschikbaar? Dan hoor ik graag van je!Als Srum Master ga je de teams goed laten presteren en de organisatie verder helpen. Je faciliteert teams en teamleden en onderzoekt wat er nodig is om ze verder te ontwikkelen, en draagt bij aan de...

  Independent Recruiters
 • IT Support Engineer

  Toegevoegd op 22-06-2022 door Independent Recruiters

  IT support engineer gezocht bij een IT bedrijf gespecialiseerd in oplossingen voor de Horeca! Heb jij ervaring met systeem/serverbeheer en automatisering? Ben jij gedreven, flexibel, probleemoplossend en zoek je een afwisselende baan? Dan is deze functie in Ridderkerk iets voor jou!In deze functie ga je alle problemen oplossen en de systemen zo inrichten dat de problemen niet terug komen. Als Engineer werk je op kantoor maar ook bij de klanten op locatie. Daaronder vallen...

  Independent Recruiters
 • Applicatie Packager / Intaker - Tijdelijk

  Toegevoegd op 17-06-2022 door Independent Recruiters

  Ben jij een ervaren Applicatie Packager / Intaker en ben jij op korte termijn beschikbaar voor een uitdagende opdracht van 2-3 maanden in de buurt van Dordrecht? Als Intaker / Applicatie Packager ga je een cruciale rol spelen in de transitie bij een organisatie met verschillende lokaties rond Dordrecht. Je gaat zelfstandig de intakes uitvoeren van de te packagen applicaties (80 - 90 applicaties) en alles goed documenteren. Door jouw werk kunnen de vervolgstappen in de transitie naadloos...

  Independent Recruiters
 • Navision Applicatie Engineer

  Toegevoegd op 16-06-2022 door Independent Recruiters

  Ben jij de Dynamics Navision specialist die een cruciale rol wil spelen in het ontwerpen en ontwikkelen van niet-standaard changes, processen en functionaliteiten? Dan ben jij misschien de volgende Navision Applicatie Engineer voor een internationaal mediabedrijf in Amsterdam!Als Navision Applicatie Engineer ga je aan de slag in de buurt van Amsterdam bij een mediabedrijf. Daar maak je deel uit van het ICT-team en ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van analyseren en verbeteren van...

  Independent Recruiters

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank