IT Networking Specialist

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 24-01-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

IT Networking Specialist gezocht voor een toonaangevende speler op het gebied van geautomatiseerde transport- en sorteersystemen vlakbij Utrecht.

Als IT Networking Specialist ontwerp, beheer en optimaliseer je de IT (Ethernet) schakel tussen het netwerk van de logistieke installaties en het ERP systeem van de klant.

Om het ontwerpproces sneller en efficiënter te laten verlopen, ontwikkel je standaard ethernet-oplossingen die eenvoudig aanpasbaar zijn op specifieke klantwensen. Voor de klantprojecten onderzoek je tijdens de offertefase de vereisten voor de te ontwerpen IT infrastructuur. Voor het feitelijke ontwerp stem je met je collega's van IT, Controls en System Engineering het plan van aanpak af. Je overlegt over integratie van software en de omzetting van functionele vereisten in infrastructuur en niet in de laatste plaats zorg je voor een goed beeld van de specifieke eisen en wensen van de klant. Op basis van de al verzamelde info ga je aan de slag met het ontwerp. Met klant en IT stem je een sluitend IP plan af, je selecteert hardware en je implementeert en begeleidt de installatie. Vervolgens configureer en test je het netwerk on site en leg je een VPN verbinding naar de klant voor remote acces.

De IT Networking Specialist die wij zoeken is vindingrijk, oplossingsgericht, communicatief en een echte selfstarter. Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde HBO IT;
 • Ten minste 3 jaar ervaring als specialist op het gebied van infrastructuur en netwerken in een industriële omgeving;
 • Ervaring met Cisco en Siemens, PLC technieken en Profinet zijn voor jou niet onbekend
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Het salaris voor deze functie is afhankelijk van kennis en ervaring en ligt tussen 3000 en 4000 euro bruto per maand.

Gestelde eisen

HBO, Networking, Cisco, Siemens, PLC, Nederlands

Uren

32-40 hours

Salaris

€3000 - €4000 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Wil jij met jouw technische vaardigheden een belangrijke rol spelen in het verzorgen van optimale koppeling van en communicatie tussen logistieke systemen enerzijds en ERP-systemen anderzijds? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Operationeel beheerder ICT

  Toegevoegd op 19-02-2020 door Hoogheemraadschap van Delfland

  Jouw verantwoordelijkhedenJij bent voor je collega’s in de organisatie het eerste aanspreekpunt bij verstoringen aan ICT-diensten. Je ondersteunt ze bij het vinden van de juiste oplossing en bij het beantwoorden van ICT gerelateerde vragen. Je voert standaard wijzigingen uit op de ICT-infrastructuur, signaleert afwijkingen waarover je rapporteert aan coördinator ICT-servicedeks. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een juiste administratie met betrekking tot de uitgifte, inname en...

  VONQ BV
 • Project Engineer Industriële Automatisering 4.0

  Toegevoegd op 04-02-2020 door Independent Engineering

  Als Project Engineer ga jij aan de slag in multidisciplinaire projectteams om ervoor te zorgen dat er zo efficient mogelijk medische voeding kan worden geproduceerd. De IA Engineer gaat samen met een team de reis te maken om de ambities van Industry 4.0 te realiseren. Als Project Engineer speel jij een belangrijke rol in het realiseren van diensten en activiteiten op het gebied van projecten en beheer van de industriële automatisering. Jij gaat zorgt voor optimale beschikbaarheid,...

  Independent Recruiters
 • IT Networking Specialist

  Toegevoegd op 08-01-2020 door Independent Recruiters

  IT Networking Specialist gezocht voor een toonaangevende speler op het gebied van geautomatiseerde transport- en sorteersystemen vlakbij Utrecht. Als IT Networking Specialist ontwerp, beheer en optimaliseer je de IT (Ethernet) schakel tussen het netwerk van de logistieke installaties en het ERP systeem van de klant.Om het ontwerpproces sneller en efficiënter te laten verlopen, ontwikkel je standaard ethernet-oplossingen die eenvoudig aanpasbaar zijn op specifieke klantwensen. Voor de...

  Independent Recruiters

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank