Projectleider Zorg en ICT

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 23-03-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

De projectleider zorg en ICT / Informatie-adviseur is werkzaam op het grensvlak tussen bedrijfsprocessen en informatietechnologie. Sla jij een brug tussen behoefte en oplossing, ben je analytisch sterk ingesteld en weet je door alle details de hoofdzaken te scheiden van bijzaken? Heb je daarnaast projectmanagement skills? Solliciteer dan nu naar deze uitdagende en afwisselende functie.

Wat ga je doen?

Je bent in staat om te pionieren en te schakelen tussen zorgprofessionals, onze ICT afdelingen (software)leveranciers. Je neemt daarin graag het voortouw om opdrachten te realiseren. eHealth, kunstmatige intelligentie en gegevensuitwisselingen in het zorgnetwerk zijn begrippen die je graag concreet in praktijk brengt.

Innovatie door inzet van ICT middelen voor directe of indirecte patiëntenzorg (waaronder breed toepassen van eHealth), en verbeteren van communicatie en gegevensuitwisseling in de transmurale zorgketen zijn voor CuraMare belangrijke themas de komende jaren. Ook het verder professionaliseren van beheer van de informatievoorzieningen vraagt aandacht. De werkzaamheden zijn daarom divers en afwisselend. Informatievraagstukken en knelpunten in het primaire proces worden geanalyseerd en verbetervoorstellen worden van hieruit opgesteld. Je neemt de regie om de verbetervoorstellen gerealiseerd te krijgen. Je helpt mee informatiebeleid op te stellen en informatie-architectuur op te stellen of te actualiseren, inventariseert functionele eisen en wensen in het kader van een informatievraagstuk. Daarnaast ben je in staat om projectmatig een klus te klaren.

Als adviseur werk je op de afdeling informatiemanagement, een team van enthousiaste informatie-adviseurs, projectleiders, procesbeheerders en functioneel applicatiebeheerders.

Gestelde eisen

Jij

 • hebt affiniteit met deze thema's en onderwerpen. Ervaring is een pré, maar niet noodzakelijk.
 • hebt bij voorkeur ervaring binnen de gezondheidssector.
 • hebt een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau, (bv. in de richting van bedrijfskunde, BMG, verpleegkunde, informatiekunde, informatica).
 • hebt een groot analytisch vermogen, je bent pragmatisch en resultaatgericht.
 • bent een echte verbinder en je hebtsterke adviesvaardigheden.
 • hebt veel ervaring met projectmanagementvaardigheden.
 • hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • bent initiatiefrijk en een teamspeler met oog voor het belang van de business.
Wij
 • bieden direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • bieden een enthousiast, ambitieusen gedreven werkomgeving, met interessante, uitdagende en innovatieve opdrachten.
 • bieden een salaris FG 55, een herwaardering vindt binnenkort plaats. Wij bieden overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen, en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen.
 • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
Heb je vragen?

Neem dan gerust contact op met Erik Koppelaar, projectleider Zorg en ICT, of Peter van Haaften, informatie-adviseur, via:0187-607300.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 29maart.

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Uren

36

Salaris

FG 55

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Programmeur

  Gisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Het Quadient Inspire pakket is een low code applicatie, waarin je niet erg veel hoeft te programmeren. Het is een innovatief pakket, waarin je met klikken en slepen documenten opmaakt. Alle inspire applicaties worden voor de eindgebruikers bij de klant, zo ingericht, dat er makkelijk communicatie via deze kanalen mogelijk is.De werkzaamheden zijn voornamelijk:Wijzigen van tekstenAanpassen van beslisregelsHerpositionering van tekstblokkenDaarna zal dit alles getest worden door de programmeur...

  Stad Vacaturebank
 • HR (implementatie) consultants

  Gisteren geplaatst door rvdb

  HR (Implementatie) ConsultantsBen jij een HR Consultant die energie haalt uit afwisseling, samenwerken met klanten en collega’s en kennisdeling? En wil jij de HR eisen en wensen van klanten vertalen naar een optimale systeeminrichting van HR- processen van diverse leveranciers? Mooi! Bij VroomHR zoeken wij op dit moment een HR Consultant en een HR Implementatie Consultant.HR Consultant In de rol van HR Consultant geef je passende oplossingsscenario's, bedenk je de roadmap om daar te komen en...

 • Webredacteur Coolblue Energie

  Gisteren geplaatst door Coolblue

  Jij leert onze klanten álles over energie besparen door de juiste content te presenteren.Wat doe je als Webredacteur Coolblue Energie bij Coolblue?Word jij blij van teksten schrijven en content creëren en lijkt het je tof om van alles te leren over energie en energie besparen? IAls Webredacteur ga jij actief aan de slag met de content marketing strategie voor Coolblue Energie. Jij zorgt ervoor dat Coolblue Energie het eerste resultaat wordt als klanten googlen op "energie besparen". Via...

 • Implementation Manager

  Gisteren geplaatst door iSense

  BedrijfsomschrijvingThe organization is a global leader in consumer and professional imaging based in the region of Venlo. They are focused on accelerating digital imaging technologies and developing high-tech printing products. They strive to be the number one within the market and are constantly looking for opportunities to improve the organization, the business and their brand.As an Implementation Manager you are responsible for implementing the automated build, integration and tests...

 • Apple System Engineer

  Gisteren geplaatst door StackOpsB.V.

  Ervaring als Apple Support Engineer en wil je de stap maken richting Apple System Engineer?Wat ga je doen?Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor de buitendienst voor de klanten. De incidenten kunnen variëren van het leveren van onsite support tot aan het beheren van de JAMF omgevingen tot aan het opzetten van nieuwe omgevingen.Klanten variëren van MKB tot Enterprise. Je onderhoudt het klantcontact, zorgt dat de projecten in de juiste banen worden geleid en levert de hardware waar...

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank