IT Support Technician

Baan gegevens

 • Bedrijf: DLF
 • Plaats: Kapelle
 • Plaatsingsdatum: 04-12-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

De DLF Group is de absolute wereldleider in de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige graszaden voor de agrarische en (professionele) gazonmarkt. Door het continu ontwikkelen van nieuwe innoverende rassen en producten, en met een sterke focus op kwaliteit en betrouwbaarheid, bieden wij aantoonbaar waarde aan de business van onze klanten en andere relaties.

Onze interne logistieke en administratieve bedrijfsvoering draait op de systemen Navision, Citrix en Office 365. Onze afdeling IT draagt er voor zorg dat deze systemen optimaal functioneren en beschikbaar zijn voor alle gebruikers binnen onze groep.

Onze IT activiteiten worden aangestuurd vanuit ons hoofdkantoor in Denemarken. Het IT Team bestaat uit 10 dedicated IT professionals die voor een deel werkzaam zijn op lokale vestigingen binnen de groep.

Voor onze vestiging in Nederland (Kapelle) zijn we op zoek naar een enthousiaste en hands-on:

IT Support Technician


De functie
Als IT Technician verleen je in brede zin support en service m.b.t. het gebruik van hardware & software en onze IT systemen (Navision/Citrix/O365) voor gebruikers in Nederland. Als lid van de IT service desk, verleen je voor een aantal dagdelen in de week, ook support aan andere internationale gebruikers binnen de DLF groep.

Je draagt zorg voor het onderhoud en beheer van bestaande hardware apparatuur (laptops/tablets/smartphones/printers/handhelds, VOIP). Indien nodig bestel je nieuwe apparatuur, installeer je de benodigde software en verzorg je de instructie m.b.t. het gebruik.

Binnen het IT team lever je -vanuit de dagelijkse praktijk- een bijdrage aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van onze IT infrastructuur binnen de groep. In dit kader heb je regelmatig overleg met je IT collega’s in Denemarken.

Je rapporteert direct aan de manager IT in Denemarken. Daarnaast is er een functionele lijn met de manager Finance & IT in Nederland.

Gestelde eisen

Je hebt een IT opleiding op MBO+ niveau en bij voorkeur al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Je bent daarnaast servicegericht, oplossingsgericht en in staat om met alle niveaus van gebruikers te schakelen en communiceren. In je contacten probeer je gebruikers met name te helpen door hun zelfwerkzaamheid te vergroten.

Je bent ambitieus en creatief als het gaat om het bedenken van praktische oplossingen en verbeteringen van onze IT infrastructuur.

Je bent bereid om regelmatig (internationaal) te reizen in het kader van opleiding, training, workshops en deelname aan eventuele IT projecten gecoördineerd vanuit IT Denemarken.

Een goede beheersing van de Engelse taal is, voor het kunnen bemannen van de service desk en contacten met andere collega’s een must. Kennis van de Franse taal is een pré.

Bij het uitvoeren van je werkzaamheden heb je toegang tot vertrouwelijke bedrijfsinformatie. Integriteit en betrouwbaarheid zijn een must om hier zorgvuldig mee om te gaan.

Uren

40

Meer informatie

Ons aanbod
We bieden je een zelfstandige en afwisselende functie voor circa 32-40 uur per week met veel verantwoordelijkheden en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Informatie/Reactie
Voor meer informatie, kun je contact opnemen met Astrid Koole, manager Finance & IT (0113-347915) Je sollicitatie kun je richten aan Jack Boes, manager HR, postbus 1, 4420 AA Kapelle, of per mail naar jack.boes@dlf.nl

Informatie over DLF

De DLF Group is de absolute wereldleider in de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige graszaden voor de agrarische en (professionele) gazonmarkt. Door het continu ontwikkelen van nieuwe innoverende rassen en producten, en met een sterke focus op kwaliteit en betrouwbaarheid, bieden wij aantoonbaar waarde aan de business van onze klanten en andere relaties.

DLF
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Support Engineer ICT

  Toegevoegd op 10-01-2019 door Nobru Technisch Personeel B.V.

   Service, daar draait het om bij onze opdrachtgever. Jij bent als case manager verantwoordelijk voor het oplossen van ICT storingen. Dit doe je op afstand, maar waar nodig ook ter plaatse bij de klant. Je krijgt de mogelijkheden om jouw technische kennis in te zetten en deze verder te ontwikkelen. Vacaturenummer: UD-190106 In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen en doorvoeren van storingen en wijzigingen in de eerste, tweede en derde lijn, zowel Front End als...

  Nobru Technisch Personeel B.V.

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank