ICT Support Engineer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Holmatro
 • Plaats: Raamsdonksveer
 • Plaatsingsdatum: 14-05-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als ICT Support Engineer zorg je voor een goed beheer en optimale beschikbaarheid van de ICT hard- en software en telecom infrastructuur binnen de organisatie. In dit kader voer je periodieke performance- en beveiligingscontroles uit. Signaleer je tijdig technische problemen en bedreigingen en zorg je ervoor dat het securitybeleid wordt nageleefd. Je bewaakt, beheert en optimaliseert de ICT en telecominfrastructuur en treedt daarbij preventief en correctief op om storingen te voorkomen. Daarnaast maakt het installeren en onderhouden van pc’s, laptops, touchscreens, CAD stations alsook het verzorgen van de noodzakelijke updates deel uit van je werkzaamheden. En last but least denk je mee over mogelijke verbeteringen op het gebied van customer support en systeembeheer

Gestelde eisen

Je hebt minimaal een Mbo 4 richting Systeembeheer of Netwerkbeheer afgerond. Je hebt vaktechnische kennis van en affiniteit met besturingssystemen, netwerken en computers en hebt meerdere jaren relevante werkervaring opgedaan in een productieorganisatie.
Heb je daarnaast kennis van MS Office applicaties, MS Windows Server, Active Directory, MS Exchange Server, SQL Server en IIS alsmede van Dell Servers, Laptops, Desktops en TCP/IP netwerken en niet te vergeten van Dell/EMC iSCSI SAN en TCP/IP netwerken?
Zit klant- en kwaliteitsgericht denken en handelen in je DNA en ben je daarnaast ook proactief, een teamplayer en oplossingsgericht ingesteld?
Dan kan het niet anders dan dat JIJ degene bent die wij op willen nemen in ons team!

Uren

40

Meer informatie

 Een zelfstandige, afwisselende job in een internationaal bedrijf, waarbij eigen inbreng wordt gewaardeerd. Er is volop ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Onze organisatiecultuur kenmerkt zich door korte communicatielijnen en collegialiteit. Elkaar opzoeken, vernieuwen, zelfsturend zijn en je gezond verstand gebruiken zijn sleutelwoorden.

Informatie over Holmatro

Wij ondersteunen onze klanten wereldwijd met innovatieve hydraulische gereedschappen voor technische hulpverlening, industriële toepassingen en special tactics operaties.
Graag vertellen we u meer over ons bedrijf, onze producten en hoe wij u van dienst kunnen zijn bij uw specialistische werk.

Holmatro
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Sterke servicedesk medewerkers gezocht

  Vandaag geplaatst door Maandag® Breda

  Als Servicedeskmedewerker ICT ben je werkzaam binnen hét Service Centrum. De zorginstelling bestaat uit een samenwerkingsverband (shared service center) van meerder organisaties. Zij zijn dé specialist op gebied van informatievoorziening & automatisering, documentbeheer, financiën, salaris administratie en inkoop.Als servicedeskmedewerker ICT ben je:        Een vraagbaak: je bent communicatief sterk, klantgericht en bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers die vragen hebben over...

  Stad Vacaturebank
 • Functioneel Applicatiebeheerder/Informatieanalist

  Vandaag geplaatst door Codarts

  Codarts is een stevig in de Rotterdamse samenleving gewortelde internationale hogeschool die hoogwaardig kunstvakonderwijs aanbiedt op het gebied van muziek, dans en circus. De school telt ruim 1.000 studenten, met circa 65 nationaliteiten, en ongeveer 340 medewerkers. De hogeschool heeft met een breed aanbod aan opleidingen een unieke positie in het internationale kunstvakonderwijs. Ben jij de functioneel applicatiebeheerder/informatieanalist met senioriteit die Codarts helpt haar...

  Stad Vacaturebank
 • Rapportage Analist

  Vandaag geplaatst door Staedion

  In de functie van rapportage analist ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van de datawarehouse, om zo relevante management (stuur)informatie naar boven te krijgen. Je komt te werken in het team Treasury & Control, dat valt onder het bedrijfsonderdeel Financiën. Rapportage Analist 36 uur per week | Den Haag De baan Als rapportage analist: beheer je de datawarehouse en vul je deze waar nodig aan met laadprocessen (ETL), om bronsystemen zo nodig te laden in een...

  Stad Vacaturebank
 • DevOps Engineer Netwerkvirtualisatie

  Vandaag geplaatst door KPN

  DevOps Engineer Netwerkvirtualisatie Jij bent als Devops Engineer Netwerkvirtualisatie verantwoordelijk voor de ontwikkeling maar ook de optimalisering van ons toekomstige state-of-the-art virtuele KPN-netwerk! Hoe? Door de nieuwste technieken te gebruiken in zowel de innovation als de operations van het virtuele KPN-netwerk. Waarom? KPN brengt haar netwerk naar de nieuwste generatie: een netwerk dat meebeweegt met de wensen van onze klanten en klaar is voor de toekomst. Waar? Maanplein in...

  Stad Vacaturebank
 • Software testen in zowel het binnen- als buitenland?

  Vandaag geplaatst door CareerValue B.V.

  Lijkt het jou leuk om bij grote bedrijven in het land te werken en je test kennis hier in te zetten? Maar wil je ook heel veel kennis en ervaring op doen? Dan is dit een buitenkans voor jou!Je zult niet alleen bij grote bedrijven in het land komen te werken. Maar er bestaat ook een kans, dat jij als software tester, jouw kennis en ervaringen, mag toepassen op te gekke projecten in het buitenland. Er zijn namelijk plannen om in het buitenland actief te worden.

  Stad Vacaturebank

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank