Junior medewerker support

Baan gegevens

 • Bedrijf: Ticket Team
 • Plaats: Sassenheim
 • Plaatsingsdatum: 28-12-2017
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Ticket Team zoekt een fulltime junior medewerker support met doorgroeipotentie, die op zoek is naar een dynamische functie! Ticket Team is gespecialiseerd in systemen voor toegangsautorisatie, kassa’s, ticketing, consultancy en speciale hardware. In Nederland en in het buitenland ondersteunen wij voetbalclubs, musea en evenementen met onze producten, diensten en kennis. Een software bedrijf met ruim 20 professionals.

Profielbeschrijving
Een groot deel van de klanttevredenheid wordt bepaald door de wijze waarop jij als junior medewerker support calls aanneemt, opvolgt en terugkoppelt. Hierdoor vervul je een cruciale rol binnen de organisatie. Je registreert en beoordeelt calls. Je biedt klanten 1e lijns ondersteuning.

Als junior medewerker support ben je een belangrijk contactpersoon voor onze klanten. Je denkt mee, je kunt je goed inleven in de problematiek van de klant en je bent in staat de problemen bij de klant te analyseren.

Je hoeft dit natuurlijk niet allemaal alleen te doen. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast en gemotiveerd team. Samenwerken om tot de beste oplossingen te komen en onze klanten tevreden te stellen is van groot belang.

Gestelde eisen

Als onze nieuwe junior medewerker support voldoe je aan het volgende profiel:

 • Opleiding op minimaal MBO-niveau
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Een enthousiaste commerciële en klantgerichte instelling
 • Affiniteit met IT, internet en E-commerce
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Je bent hands-on, flexibel, sterk resultaat- en oplossingsgericht, integer, enthousiast en betrokken.

Uren

40

Meer informatie

Sollicitaties
Enthousiast over deze functie? Dan ontvangen wij graag je motivatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie e-mailen naar werken@ticketteam.nl.

Informatie over Ticket Team

Ticket Team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van toegangscontrole-systemen voor stadions, musea en evenementlocaties.
Een Ticket Team toegangscontrolesysteem draait op de krachtige database XSControl en is op ieder moment uit te breiden met één of meerdere van onze (aanvullende) producten. De producten kunnen ook los van toegangscontrole worden ingezet. U kunt hierbij denken aan het reserveringssysteem, een relatiedatabase op maat of online ticketing.

Ticket Team
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Medewerker ICT

  Toegevoegd op 19-01-2018 door Reade

  (36 uur per week) “Dankzij de digitale revolutie worden zorginstellingen steeds meer echte ICT-organisaties. ICT’ers binnen de zorg, zijn de zorgprofessionals van de toekomst.” Roel Nentjes, hoofd ICT Om onze servicedesk te versterken en te helpen bij het uitvoeren van projecten, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Vanuit de servicedesk ben je verantwoordelijk voor het eerste contact met de klant. Indien mogelijk los je problemen zelf op en waar dat nodig is breng je de...

  Reade
 • Support Administratie Medewerker

  Toegevoegd op 18-01-2018 door BaseNet Internet Projects

  Werken op de Support-afdeling van BaseNet We groeien hard en dat merken we overal, ook op onze Support-afdeling. Wij bieden onze toekomstige medewerkers een serieuze baan, met serieuze verantwoordelijkheden aan in een informeel team. Voor verschillende doelgroepen bieden wij al sinds 1995 een cloud-platform aan. Verreweg onze grootste klantengroep bestaat uit advocatenkantoren. Je zult als support administratie-medewerker klanten ondersteunen bij hun overgang naar Basenet door met name...

  Bind HR Solutions
 • Servicemedewerker Bouwkunde

  Toegevoegd op 11-12-2017 door Independent Recruiters

  Servicemedewerker Bouwkunde gezocht voor Vabi in Delft. Jij bent het eerste aanspreekpunt van de klanten van dit bedrijf, jij snapt de vraag achter de vraag en je denkt mee om de klant zo optimaal mogelijk te helpen. Heb jij affiniteit met software applicaties en vind je het leuk om te testen en mee te denken hoe jullie deze software zo klantgericht mogelijk houden? Zorg jij ervoor dat de toegevoegde waarde voor de klant zo hoog mogelijk is? Dan kom ik graag met je in contact!Als...

  Independent Recruiters
 • Support Medewerker

  Toegevoegd op 30-11-2017 door BaseNet Internet Projects

  Werken op de Support-afdeling van BaseNet We groeien hard en dat merken we overal, ook op onze Support-afdeling. Wij bieden onze toekomstige medewerkers een serieuze baan, met serieuze verantwoordelijkheden aan in een informeel team. Voor verschillende doelgroepen bieden wij al sinds 1995 een cloud-platform aan. Wist je dat wij hier als één van de eersten mee zijn begonnen? Verreweg onze grootste klantengroep bestaat uit advocatenkantoren. Je zult als support-medewerker...

  Bind HR Solutions

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 3.808
 • Aantal bedrijven: 406
 • Aantal CV's: 25