Support Medewerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: BaseNet Internet Projects
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 30-11-2017
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen ICT te zoeken

Algemene omschrijving

Werken op de Support-afdeling van BaseNet
We groeien hard en dat merken we overal, ook op onze Support-afdeling. Wij bieden onze toekomstige medewerkers een serieuze baan, met serieuze verantwoordelijkheden aan in een informeel team. Voor verschillende doelgroepen bieden wij al sinds 1995 een cloud-platform aan. Wist je dat wij hier als één van de eersten mee zijn begonnen? Verreweg onze grootste klantengroep bestaat uit advocatenkantoren. Je zult als support-medewerker dagelijks klanten helpen met het gebruik van onze cloudapplicatie. Dit zal variëren van het geven van tips en tricks, het configureren van klantomgevingen, het verantwoordelijk omgaan met (zeer) gevoelige data, tot het actief opsporen naar bugs en het geven van suggesties voor ons mooie systeem.

Wie zijn wij?

BaseNet is een marktleidend bedrijf vol jonge mensen, en levert al jaren een online totaaloplossing voor advocaten aan. Alle facetten van de praktijkvoering van een advocaat zijn geïntegreerd in onze dienstverlening.

Waar zitten wij?
Bij BaseNet werk je in hartje Amsterdam, op steenworp afstand van het Vondelpark. Op je werkplek heb je een mooi uitzicht over de stad vanaf het voormalig Wilhelmina gasthuis (Tegenwoordig het AOC).

Gestelde eisen

Wat vragen wij van jou?

 • We verwachten dat je over minimaal MBO+ werk- en denkniveau beschikt;
 • Je haat dt-fouten, want Nederlands is ‘easy peasy’ voor jou;
 • Je bent niet vies van computers, bij voorkeur ben jij het aanspreekpunt voor je familie;
 • Klantcontact-ervaring is een pré, maar niet verplicht. Je zult wel veel klantcontact per e-mail en telefoon hebben en hiervoor schuw je niet weg.

Uren

40

Meer informatie

Wat bieden wij jou?
Bij BaseNet is geen dag hetzelfde. In onze activiteitenruimte staan flipperkasten, een tafelvoetbaltafel, een pooltafel en een PlayStation om ook gedurende de dag scherp te blijven! Elke vrijdagmiddag wordt de week afgesloten onder het genot van een drankje en een snack. Daarnaast krijg je natuurlijk een goed salaris en doorgroeien behoort echt tot de mogelijkheden. We lunchen dagelijks gezamenlijk en een goede reiskostenvergoeding behoort ook tot de standaard bij ons!

Lijkt dit je wat? Stuur gemotiveerd wat je ons te bieden hebt naar het e-mailadres vacature@basenet.nl t.a.v Job de Boer.

Informatie over BaseNet Internet Projects

BaseNet/ BaseLine is in 1987 opgericht en ontwikkelt maatwerk software voor het midden- en kleinbedrijf en afdelingen van grote organisaties. BaseLine legt zich met name toe op het ontwikkelen van administratieve toepassingen.

Al binnen een paar jaar zijn er toonaangevende namen in de klantenkring te vinden, waaronder bijvoorbeeld KLM. Hiervoor ontwikkelt BaseNet onder andere programma's voor relatiebeheer en administratie.

BaseNet is in 1995 één van de eersten die een database met zoekfunctionaliteiten operationeel heeft op het Internet. Daarnaast is er een Closed User Group, en een Extranet -avant la lettre -, waar de aangesloten klanten zelf hun aanbod kunnen invoeren en actualiseren.

BaseNet groeit binnen korte tijd naar een respectabel aantal van 700 makelaarskantoren, (waarvan 450 Nederlandse en 250 buitenlandse) die klant zijn van BaseNet. Daarmee is BaseNet op dat moment de grootste onafhankelijke aanbieder van ICT diensten aan makelaars.

BaseNet Internet Projects
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Technisch Commercieel Medewerker binnendienst

  Toegevoegd op 16-02-2018 door Independent Recruiters

  Voor een kleine, familiaire, succesvolle organisatie zoeken wij een commercieel binnendienst medewerker (B2B) met affiniteit voor techniek. Onze opdracht gever is importeur en leverancier van sterke- en innovatieve merken in verlichting. Heb je MBO+/HBO werk-en denk niveau, en sta jij aan het begin van je carriere en vind je het leuk om in een kleinschalige omgeving jezelf te ontwikkelen? Dan hebben wij de ideale baan voor je!Als technisch commercieel medewerker binnendienst neem jij de...

  Independent Recruiters
 • Technisch Commercieel Medewerker binnendienst

  Toegevoegd op 01-02-2018 door Independent Recruiters

  Voor een kleine, familiaire, succesvolle organisatie zoeken wij een commercieel binnendienst medewerker (B2B) met affiniteit voor techniek. Onze opdracht gever is importeur en leverancier van sterke- en innovatieve merken in verlichting. Heb je MBO+/HBO werk-en denk niveau, en sta jij aan het begin van je carriere en vind je het leuk om in een kleinschalige omgeving jezelf te ontwikkelen? Dan hebben wij de ideale baan voor je! Als technisch commercieel medewerker binnendienst neem jij de...

  Independent Recruiters
 • 2nd Line IT Support Specialist

  Toegevoegd op 24-01-2018 door Independent Recruiters

  Are you an experienced and customer focused IT support specialist with a drive to solve all sorts of Mac and MS related incidents in a dynamic international environment? Then we are looking for you! Our client, a leading global fashion company is looking for a second line IT Support Specialist for its European headquarters based in Amsterdam.As Second Line IT Support Specialist you be part of the Service Delivery team, providing IT support to the local organization, making sure all equipment...

  Independent Recruiters
 • Medewerker ICT

  Toegevoegd op 19-01-2018 door Reade

  (36 uur per week) “Dankzij de digitale revolutie worden zorginstellingen steeds meer echte ICT-organisaties. ICT’ers binnen de zorg, zijn de zorgprofessionals van de toekomst.” Roel Nentjes, hoofd ICT Om onze servicedesk te versterken en te helpen bij het uitvoeren van projecten, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Vanuit de servicedesk ben je verantwoordelijk voor het eerste contact met de klant. Indien mogelijk los je problemen zelf op en waar dat nodig is breng je de...

  Reade
 • Support Administratie Medewerker

  Toegevoegd op 18-01-2018 door BaseNet Internet Projects

  Werken op de Support-afdeling van BaseNet We groeien hard en dat merken we overal, ook op onze Support-afdeling. Wij bieden onze toekomstige medewerkers een serieuze baan, met serieuze verantwoordelijkheden aan in een informeel team. Voor verschillende doelgroepen bieden wij al sinds 1995 een cloud-platform aan. Verreweg onze grootste klantengroep bestaat uit advocatenkantoren. Je zult als support administratie-medewerker klanten ondersteunen bij hun overgang naar Basenet door met name...

  Bind HR Solutions

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank