Software Engineer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Nobru Technisch Personeel B.V.
 • Plaats: Eindhoven
 • Plaatsingsdatum: 20-09-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

"Ontwikkeling van complexe software ten behoeve van state of the art machines bij een groeiend bedrijf vol ‘Willy Wortels’"

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van C#, C++ (QT) en Python code op Windows- en Linux platformen. Tevens het in overleg met de opdrachtgever vertalen van de klantspecificaties naar technische specificaties. Daarbij maak je deel uit van een jong multidisciplinair ontwikkelteam en bent hierin de software verantwoordelijke. Je neemt deel aan de ontwikkelprojecten van begin tot einde en initieert ideeën en voorstellen voor het verbeteren van nieuwe en bestaande producten. Ook ben je in staat complexe problematiek in bestaande software op te sporen en te verhelpen. Daarnaast ben je constant op zoek naar nieuwe technologieën. Bewaken van de kwaliteit en het plannen van jouw eigen werkzaamheden; je werkt vrij zelfstandig. Ben jij op zoek naar die echt leuke baan binnen een groeiend bedrijf vol ‘Willy Wortels’? Wil jij meebouwen aan state of the art machines die complexe problemen oplossen? Dan horen wij graag van je!

Gestelde eisen

Opleiding: 
HBO niveau, richting Informatica, Elektronica of Mechatronica.

Algemeen:
Je hebt relevante ervaring als software engineer en hebt kennis van mechatronische systemen. Ook heb je ruime ervaring met programmeertalen als C++ en of C# en kennis van Linux. Bovenal ben je creatief, flexibel en ben je kwaliteitsgericht. Je bezit goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Ook schoolverlaters spreken wij graag voor deze vacature!

Uren

Meer informatie

 Onze klant One of a Kind Technologies is een ambitieus en wereldwijd actief bedrijf uit Eindhoven dat zich specialiseert in de ontwikkeling, engineering en levering van hoogwaardige inspectiesystemen en machines op basis van vision technologie.

Informatie over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel vindt voor werkzoekenden dé baan of voor bedrijven dé medewerker waar al zo lang naar werd gezocht. Al ruim tien jaar helpt Nobru technici aan een nieuwe werkomgeving en opdrachtgevers aan nieuwe medewerkers....
Lees meer over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Data Scientist

  Toegevoegd op 07-10-2018 door Independent Recruiters

  Data Scientist wanted for the Amsterdam headquarters. Our client is specialist software engineering consultancy that helps companies develop data management solutions deployed in the cloud. We are looking for a data scientist with hands on experience of predictive modelling (regression, clustering, optimisation, deep learning) as well as expertise with Big Data stack (Spark, Hadoop). If you think you are the one we are looking for then do send use your updated and most recent resume!As Data...

  Independent Recruiters
 • Medior PHP Developer

  Toegevoegd op 07-09-2018 door Independent Recruiters

  Voor een leuk bureau in Den Haag dat innovatieve web-oplossingen maakt voor toonaangevende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een gedreven Medior PHP Developer. Weet jij creatieve ideeën om te zetten in mooie producten, en wil jij verantwoordelijk dragen voor de achterkant van de websites en webapplicaties? Dan ben jij de ontwikkelaar die wij zoeken!Wij zijn op zoek naar een PHP developer die snel kan schakelen, flexibel is en voor verschillende opdrachtgevers wil werken. Bij dit bedrijf...

  Independent Recruiters

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank