Oracle DBA

Baan gegevens

 • Bedrijf: Nederlandse Zorgautoriteit
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 11-01-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter t/m 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Verbindende Oracle Database Beheerder die geen uitdaging uit de weg gaat

Iedereen in Nederland heeft recht op goede zorg. Of het nu een kroon bij de tandarts is, de verzorging van een oudere die door Alzheimer niet langer thuis kan wonen of de behandeling van een sportblessure op de Spoedeisende Hulp. Dat vinden we belangrijk en we geven er jaarlijks 80 miljard euro aan uit. Tegelijk is de Nederlandse zorg een complex samenspel tussen aanbieders, verzekeraars, patiënten en cliënten, politiek en een divers veld aan belanghebbenden.

Middenin dat krachtenveld staat de Nederlandse Zorgautoriteit. In het werk van de NZa is het belang van de burger de eerste prioriteit. Die moet erop kunnen vertrouwen dat er goede en betaalbare zorg beschikbaar is als hij of zij deze nodig heeft. Wij maken vanuit dat perspectief regels en houden toezicht op de zorg. Werken bij de NZa betekent afwisselend, soms spannend werk, waarbij je elke dag bezig bent met het waarborgen van kwalitatief goede en betaalbare zorg.

De unit IT-ontwikkeling en -beheer
Onze IT-omgeving bestaat uit complexe en unieke databases, datawarehouses en (maatwerk)applicaties. Hiermee kunnen onze collega’s uit de verschillende directies beleid maken, onderzoek doen, analyseren, marktscans uitvoeren en toezicht houden op het zorglandschap. Kwaliteit staat in het werk van de NZa bovenaan. Data is de basis van ons werk. Dat tekent het belang van optimaal functionerende IT-systemen . Wij zorgen dan ook dat onze IT-omgeving technisch optimaal beschikbaar, stabiel en beveiligd is en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Hoe ziet je werk als database beheerder eruit?
In deze uitdagende rol houd jij je dagelijks bezig met de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van onze Oracle database omgevingen. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat deze systemen bewaakt én verbeterd worden. Jij signaleert operationele problemen. Als er een fout optreedt zorg jij dat je de juiste partijen aanhaakt. Het gaat er om eventuele problemen zo snel en volledig mogelijk op te lossen. Je optimaliseert de database en zorgt dat deze bruikbaar is en blijft voor al je collega’s. Samen met hen onderzoek en bespreek je hoe migraties zo goed mogelijk kunnen verlopen. Het resultaat van jouw werk? Uitmuntende, up to date functionerende database structuren en tevreden gebruikers.

Gestelde eisen

Jij hebt als ervaren database beheerder de pioniersgeest en drive om nieuwe technologieën, methodieken en concepten toe te passen. Je weet flexibel te schakelen tussen werkzaamheden en hebt een ambitie mee te groeien in een werkveld waarin veranderingen zich snel opvolgen.

Je bent een gedreven IT-professional, analytisch sterk, initiatiefrijk en je wilt jezelf zowel inhoudelijk als persoonlijk steeds verder ontwikkelen. Je werkt graag in een veranderende omgeving en weet mensen daar ook in mee te krijgen. Je schrikt er niet van als je tegen wat weerstand aanloopt. Sterker nog: je weet met jouw goede communicatieve vaardigheden de neuzen dezelfde richting op te krijgen. Je legt makkelijk contact met alle betrokken partijen en geeft heldere adviezen. Maar je bent vooral van het doen! Jouw rol is het vinden van een oplossing.

Daarnaast heb je:

 • Een afgeronde technische hbo-opleiding, zoals informatica.
 • Twee tot drie jaar relevante werkervaring binnen een complexe IT omgeving.
 • Ervaring met Oracle (11g/12c), RMAN, Oracle Cloud Control 13c, Oracle Warehousebuilder (OWB), migratie van OWB naar Oracle Data Integrator (ODI).
 • Kennis en ervaring van Linux/Unix.
 • Ervaring met SQL server en certificering als Oracle Certified Professional zijn beiden een pre.

Uren

Zie tekst.

Salaris

€ 4.229 p/m

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Senior Software Application Developer III

  Gisteren geplaatst door NXP B.V.

  There are 3 main responsibilities that will be fulfilled with our client’s internal employee Bluebox Platform preparation and integration and support: Preparing Bluebox system to be used by external partners; Supporting partners with bringing their sensor-fusion algorithms to live on the general Linux processing environment inside Bluebox; This may involve extending or the cross-compilation capabilities towards BlueBox, from the partners MatLab/PC environment; Performance assessment. Camera...

  Stad Vacaturebank
 • Wijzigingscoördinator

  Gisteren geplaatst door Astorium

  Wijzigingscoördinator, de functie Voor een zorginstelling in de regio Den Haag zijn wij met spoed op zoek naar een Wijzigingscoördinator voor 36-40 uur per week voor een periode van 3 maanden met optie op verlenging. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het aannemen van wijzigingsverzoeken en aanspreekpunt voor de servicedesk, leveranciers, de teamleider, de ontwikkelaars, functioneel beheerders, projectleiders en de interne klant. Je pakt zelfstandig en pro-actief wijzigingsverzoeken...

 • IT Support Workspace

  Gisteren geplaatst door Coolblue

  Als IT Support Workspace los jij storingen op; van niet werkende accesspoints tot servers. Je verzorgt nieuwe werkplekken en denkt na over verbeteringen. Plus- en Minpunten Je lost storingen op; van niet werkende accesspoints tot servers. Je verzorgt uitbreidingen van locaties voor de groei van Coolblue. Je verzorgt nieuwe werkplekken. Je draagt nieuwe oplossingen/verbeteringen aan bij het team. Al snel weet iedereen je te vinden voor vragen over randapparatuur en netwerken....

 • Applicatiebeheerder

  Gisteren geplaatst door Coolblue

  Als Applicatie Specialist zorg jij voor de optimale gebruikerservaring en verbeter jij onze interne dienstverlening iedere dag. Plus- en minpunten Je denkt na over het ontwikkelen en verbeteren van applicaties. Je werkt samen met een development team, IT Support en leveranciers om ervoor te zorgen dat de tooling en producten elke dag een beetje beter worden. Je adviseert over het stroomlijnen en koppelen van verschillende systemen. Je bent het aanspreekpunt binnen Tech voor applicaties....

 • Systeembeheerder

  Gisteren geplaatst door BICTGroepB.V.

  Systeembeheerder Vind jij het leuk om in een gevarieerde omgeving te werken, waar zowel systeembeheer als werkplekbeheer maar ook telefoniebeheer wordt uitgevoerd? Heb jij kennis en ervaring met systeembeheer? Wil jij werken in een dynamische, groeiende organisatie waar allerlei mogelijkheden zijn? Solliciteer dan op deze functie! Totaaloplossingen voor alle ICT-vraagstukken, dat is waar de BICT Groep voor staat. Door slim samen te werken, pakken wij vraagstukken op, zodat de klant zich...

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank