Oracle Technisch Consultant

Baan gegevens

 • Bedrijf: Ordina
 • Plaats: Nieuwegein
 • Plaatsingsdatum: 16-05-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Oracle Technisch Consultant

#DaaromBijOrdina

Bedrijfsprocessen beter laten werken met ERP, dat is waar Ordina voor staat. Als oer-Nederlands bedrijf zijn we betrokken bij grote projecten en beheeropdrachten, die maatschappelijk relevant zijn. Wij bouwen en beheren robuuste Enterprise Recource Planningssystemen voor grote klanten en zijn proactief in het aanbieden van innovatieve cloudoplossingen. Dat vraagt om voortdurende ontwikkeling in de systemen, maar vooral ook in jou. Daarom investeren we in jouw groei onder andere door de trainingen die je via onze Ordina Academy kunt volgen en de mogelijkheid om deel te nemen aan seminars.

Binnen onze Oracle ERP unit ben je lid van een hecht team van consultants met diverse achtergronden en specialismen. Leuke en enthousiaste collega’s met kennis van Oracle ERP, Middleware, BI en Apex. Je werkt binnen een compacte unit, maar bent tegelijk onderdeel van een grote, professionele organisatie.

De werkzaamheden die je uitvoert binnen onze Oracle ERP projecten en beheeropdrachten:

 • realiseren van nieuwe functionaliteit
 • oplossen van problemen, afhandelen van incidenten en wijzigen van bestaande functionaliteit
 • ondersteunen van onze functioneel consultants
 • testen van eigen werk en van collega’s
Standplaats: Nieuwegein of Groningen

Gestelde eisen

#WieBenJij
Je bent een leergierige ICT-specialist met ten minste 2 jaar werkervaring met een passie voor programmeren, technisch applicatiebeheer en consultancy. Persoonlijke groei is voor jou belangrijk en een gevoel voor humor en gezonde dosis energie zijn meer dan welkom.

Jouw profiel:

 • je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur IT gerelateerd)
 • je het ervaring met het uitvoeren van uiteenlopende ontwikkel projecten
 • je hebt bij voorkeur kennis van BPEL, Java, XSLT, XPath en webservices of je bent om dit op te doen
 • je hebt ontwerpervaring
 • je hebt ervaring met applicatiebeheer
 • kennis van Oracle EBS is een pré

#DitVerdienJe
Bij Ordina vind je the best of both worlds. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je bent een spil in het datagedreven tijdperk. En daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om processen slimmer te maken waar we allemaal iets aan hebben.

#MeerWeten?
Solliciteer via de 'Solliciteer' button. Meer weten? Neem dan contact op met Hila Leupen-Turabaz, te bereiken op 06-30516203. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

#jebentwatjebijdraagt
Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.

Uren

Zie tekst.

Salaris

Salaris in overleg

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Sterke servicedesk medewerkers gezocht

  Vandaag geplaatst door Maandag® Breda

  Als Servicedeskmedewerker ICT ben je werkzaam binnen hét Service Centrum. De zorginstelling bestaat uit een samenwerkingsverband (shared service center) van meerder organisaties. Zij zijn dé specialist op gebied van informatievoorziening & automatisering, documentbeheer, financiën, salaris administratie en inkoop.Als servicedeskmedewerker ICT ben je:        Een vraagbaak: je bent communicatief sterk, klantgericht en bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers die vragen hebben over...

  Stad Vacaturebank
 • Functioneel Applicatiebeheerder/Informatieanalist

  Vandaag geplaatst door Codarts

  Codarts is een stevig in de Rotterdamse samenleving gewortelde internationale hogeschool die hoogwaardig kunstvakonderwijs aanbiedt op het gebied van muziek, dans en circus. De school telt ruim 1.000 studenten, met circa 65 nationaliteiten, en ongeveer 340 medewerkers. De hogeschool heeft met een breed aanbod aan opleidingen een unieke positie in het internationale kunstvakonderwijs. Ben jij de functioneel applicatiebeheerder/informatieanalist met senioriteit die Codarts helpt haar...

  Stad Vacaturebank
 • Rapportage Analist

  Vandaag geplaatst door Staedion

  In de functie van rapportage analist ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van de datawarehouse, om zo relevante management (stuur)informatie naar boven te krijgen. Je komt te werken in het team Treasury & Control, dat valt onder het bedrijfsonderdeel Financiën. Rapportage Analist 36 uur per week | Den Haag De baan Als rapportage analist: beheer je de datawarehouse en vul je deze waar nodig aan met laadprocessen (ETL), om bronsystemen zo nodig te laden in een...

  Stad Vacaturebank
 • DevOps Engineer Netwerkvirtualisatie

  Vandaag geplaatst door KPN

  DevOps Engineer Netwerkvirtualisatie Jij bent als Devops Engineer Netwerkvirtualisatie verantwoordelijk voor de ontwikkeling maar ook de optimalisering van ons toekomstige state-of-the-art virtuele KPN-netwerk! Hoe? Door de nieuwste technieken te gebruiken in zowel de innovation als de operations van het virtuele KPN-netwerk. Waarom? KPN brengt haar netwerk naar de nieuwste generatie: een netwerk dat meebeweegt met de wensen van onze klanten en klaar is voor de toekomst. Waar? Maanplein in...

  Stad Vacaturebank
 • Software testen in zowel het binnen- als buitenland?

  Vandaag geplaatst door CareerValue B.V.

  Lijkt het jou leuk om bij grote bedrijven in het land te werken en je test kennis hier in te zetten? Maar wil je ook heel veel kennis en ervaring op doen? Dan is dit een buitenkans voor jou!Je zult niet alleen bij grote bedrijven in het land komen te werken. Maar er bestaat ook een kans, dat jij als software tester, jouw kennis en ervaringen, mag toepassen op te gekke projecten in het buitenland. Er zijn namelijk plannen om in het buitenland actief te worden.

  Stad Vacaturebank

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank