Aankomend ICT Projectmanager fulltime regio Breda

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Baarn
 • Plaatsingsdatum: 16-04-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Heb jij net jouw HBO opleiding afgerond en zoek je naar een eerste gave carrièrestap? Heb je aantoonbaar affiniteit met ICT en is regelen en kennisoverdracht jouw tweede natuur? Dan hebben wij dus echt een té leuke baan voor jou!
Voor een, inmiddels internationaal bekend, bedrijf zijn wij op zoek naar fulltime ICT project managers in de dop.In deze functie word je opgeleid tot specialist van het zelfontworpen programma op gebied van glasvezelregistratie, hét product van de toekomst. Je gaat extern (bij de klanten van deze opdrachtgever) aan het werk als spil rond dit registratieprogramma. Je begeleidt, implementeert, adviseert en instrueert alle betrokkenen. Daarnaast ben je coördinator, vraagbaak, probleemoplosser, analist, manager en administratief medewerker en dat alles in één gave functie! Omdat je verantwoordelijk bent voor het hele reilen en zeilen van een klant, is geen dag hetzelfde en dat maakt het o.a. zo leuk!

Gestelde eisen

Zoals de omschrijving al doet vermoeden, ben je voortdurend in contact met anderen; IJzersterke communicatie skills zijn dan ook echt een must. Het ene moment adviseer je de directie en 5 minuten later beantwoord je een vraag van een gebruiken van het programma. Snel kunnen schakelen en een groot aanpassingsvermogen is dan ook niet geheel onbelangrijk. Omdat je bij de opdrachtgever zelf wordt opgeleid, heb je geen ICT achtergrond nodig, maar je gaat wel de diepte in op ICT gerelateerde producten. Aantoonbare en bovenmatige interesse is dus wel van belang! Je hebt te maken met diverse partijen, belangen, problemen en oplossingen; op een constructieve manier kritiek geven en ontvangen, hoort er ook dus bij en weet je iets niet: wees duidelijk en vraag het! Het gaat om complexe materie, dus niemand verwacht dat je direct volledig operationeel bent.
Verder vragen wij:

 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Rijbewijs B en bij voorkeur in bezit van eigen vervoer. Je bent veel onderweg
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse, maar ook Engelse taal
 • Beschikbaarheid van 40 uur

Uren

40

Salaris

2200

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou als junior ICT projectmanager een hele gave kans om je carrière te starten bij een zeer innovatief ICT bedrijf als projectmanager ICT/specialist van een door hen zelf ontworpen product waarmee zij uniek zijn in Nederland (en inmiddels daarbuiten)! Je wordt intern opgeleid door theoretische trainingen in een prachtige, nieuwe scholingsruimte op kantoor, je krijgt training ‘on the job’ en je loopt mee op alle afdelingen. Dit is ook kenmerkend voor de open en allround bedrijfscultuur.
De eerste 3 maanden werk je op uitzendbasis, waarna je (bij wederzijdse interesse) in dienst wordt genomen. Je kan volop met het bedrijf meegroeien en tegelijkertijd groeien zij heel graag met jou mee!

Wil je meer weten over deze functie of ben je gewoon nu al om? Reageer dan nu via de sollicitatiebutton!

Bedrijfsprofiel

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, behoort tot de top van uitzendorganisaties in Nederland en levert een breed scala aan personeelsdiensten binnen vrijwel alle marktsegmenten.

Als enige grote uitzender hanteert Olympia een unieke franchiseformule: Alle lokale vestigingen zijn in handen van zelfstandige ondernemers. Door haar uitgebreide netwerk kan Olympia bedrijven en uitzendkrachten de voordelen bieden van een grote landelijke organisatie gecombineerd met de kracht en betrokkenheid van lokaal ondernemerschap. Oftewel: “We love to work for you”… en dát maakt het verschil.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Business Analist / BA / Internationaal / Rotterdam

  Vandaag geplaatst door iSense

  Functieomschrijving Ben jij een ontwikkelaar met een brede achtergrond die de stap wil maken naar Business Analist of heb jij als Business Analist aantoonbare affiniteit met techniek? Vertaal jij graag wensen vanuit de business naar software gedreven oplossingen en ben je geneigd om je mouwen op te stropen bij het zien van code en SQL-queries. Dan ligt er voor jou een mooie nieuwe uitdaging binnen een internationale organisatie uit Rotterdam. Geïnteresseerd? Reageer dan vóór 31 maart....

 • DevOps Engineer - Digital Agency - The Hague

  Vandaag geplaatst door OrangeQuarter

  I’m looking for a skilled DevOps Engineer to work for a digital agency based in The Hague. The company is focused around helping business with building and implementing their digital solutions which is all done in house. Their clients are leading organisations within in the Netherlands which include education, government, science and healthcare, the aim is to optimise customer and user experience within these sectors. The DevOps Engineer Responsibilities: Design and implementing containers...

 • Medior Java Developer Gouda €3700 - €4000

  Vandaag geplaatst door ArdekayITRecruitment

  Medior Java Developer Gouda €3700 - €4000 Wat ga je doen als Medior Java developer? Als Medior Java developer ga je te werk bij de organisatie dat is gevestigd in de regio van Gouda en hier ben je onderdeel van de Vision Development afdeling. Samen met je scrum team ontwikkel je software om hoveniers/groenvoorzieners, boomkwekerijen, schoonmaakbedrijven en zonweringbedrijven te voorzien van een complete ERP oplossing. Deze oplossing biedt bedrijven de juiste tools voor hun CRM,...

 • Scala Developer

  Vandaag geplaatst door OrangeQuarter

  Scala Developer - Software Development Company - Rotterdam: I am looking for Scala Developer for a technology company which provides a low code platform to help businesses without strong development teams create their own digital solutions such as mobile & web apps. Their platform also supports cloud deployment, feedback & collaboration and reusable components via app store. They work with latest technologies which includes — Scala, React, C#, TypeScript, Cloudfoundry/Pivotal/AWS, IoT,...

 • Medior PHP Developer Den Haag €3000

  Vandaag geplaatst door ArdekayITRecruitment

  Medior PHP Developer Den Haag €3000 Wat ga je doen als Medior PHP developer? Als Medior PHP developer ga jij in Den Haag aan de slag bij hèt Digital Retailbureau van de Benelux. Je gaat je met name bezighouden met het realiseren en optimaliseren van grote e-commerce projecten en je ontwikkelt innovatieve oplossingen. Je gaat werken met je team aan het tackelen van technische vraagstukken. Hiervoor zet jij creatief de nieuwste technologieën in, zonder het doel van de oplossing uit het oog te...

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank