Projectleider implementatie

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Leeuwarden
 • Plaats: Delfzijl
 • Plaatsingsdatum: 04-12-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Er zijn een drietal gemeenten die samen werken naar de herindeling per 1 januari 2021. In het kader van de aanstaande herindeling zoeken wij een ervaren projectleider. 

In de nieuwe gemeente zal gebruik worden gemaakt van een nieuw (IAAS) hardware-platform ingericht in het datacentrum. De huidige ICT-omgevingen van de gemeenten komen daarmee te zijner tijd te vervallen. Dit hardware-platform wordt ingericht door de ICT-partner. Zij verzorgen de beschikbaarheid van de omgeving op basis van VMWare en een Citrix-onderlaag met storage inclusief backup en restore. Daarmee wordt alle hardware ten behoeve van de oplossing geïnstalleerd en beheerd zodanig dat de gemeente zelf virtuele applicatieservers kan aanmaken en de omgeving in kan richten.

Wij zoeken dan ook een projectleider "implementatie desktop". Deze projectleider is naast de implementatie van de nieuwe desktop tevens verantwoordelijk voor de bestandsmigratie van de huidige omgevingen naar de nieuwe omgeving. Specialisme op het gebied van Avanti (Workspacemanager en Automationmanager) en Microsoft App-V wordt apart ingehuurd.


Gestelde eisen

Wat vragen wij?

 • Je bent een ervaren (ICT) projectleider met minimaal HBO/WO werk en denkniveau die goed bekend is met implementatie en migratie van systemen.
 • Minimaal drie van de afgelopen vijf jaren actief als ICT projectleider, bij voorkeur binnen een gemeentelijke organisatie.
 • De projectleider is in staat (in januari) zelfstandig een projectplan op te stellen voor het volledige project implementatie Desktop.
 • Je hebt ruime ervaring in het implementeren van en de migratie naar een nieuwe desktopomgeving, bij voorkeur in gemeentelijke context / bij een gemeentelijke herindeling.
 • Je hebt ervaring als projectleider binnen een gemeentelijke omgeving, ervaring met een herindelende gemeente is een pré.  
 • Fulltime beschikbaar tijdens genoemde cruciale periodes in 2020/2021


Competenties:

 • sterk in communicatie;
 • geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • teamplayer;
 • aanpakker;
 • overzicht bewaren.
Aanbod

Uren

40uur

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 612 037 742

Bedrijfsprofiel

Wij biedenMaandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisaties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de publieke sector blij en beter van, maar jij ook!Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring.Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer of we faciliteren een lease auto. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot het voorwaardenpakket. Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct of neem contact met mij op.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Full Stack Developer

  Gisteren geplaatst door Kadaster

  Krijg jij een glimlach van het bouwen en beheren van nieuwe IT-functionaliteiten en -applicaties en werk jij graag volgens Agile/Scrum? Dan zijn wij op zoek naar jou. In ons DevOps team hebben wij ruimte voor een:Full stack Developer (met nadruk op backend development)Naast het bouwen van een functionaliteit, configureer je zelf de database en test je die ook zelf. De Product Owner zorgt dat de backlog is gevuld met verzoeken vanuit interne teams en hij of zij bepaalt wat er in welke sprint...

 • Contractmanager ICT

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor een organisatie in de regio Zwolle ben ik op zoek naar een Contractmanager ICT. De organisatie is opgebouwd uit de afdelingen ICT, Inkoop & Contractmanagement, Personeels- en Salarisadministratie en een kleine Stafafdeling: Bedrijfsvoering en Control. Als contractmanager ICT ben je onderdeel van het team I&C waarin inkoopadviseurs, contractbeheerders, aanbestedingsjuristen en contractmanagers werkzaam zijn. Bij Inkoop & Contractmanagement (I&C) wordt er gewerkt volgens een...

  Stad Vacaturebank
 • Functioneel beheerder

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor een gemeente in Twente ben ik op zoek naar een functioneel beheerder voor 36 uur in de week. Hoe eerder jij kan starten hoe beter. De functie is in ieder geval voor heel 2020. De werkzaamheden van de functioneel beheerder zijn primair gericht op het gebied van de duurzame toegankelijkheid van digitale archiefinformatie. Hierbij een greep van de werkzaamheden: Je draagt bij aan het optimaliseren van werkwijzen, procedures en instrumenten ten aanzien van digitale informatiestromen.Je denkt...

  Stad Vacaturebank
 • Functioneel Applicatiebeheerder Sociaal Domein

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor een organisatie in Flevoland ben ik op zoek naar een functioneel beheerder voor Sociaal Domein. Dit is een jonge organisatie met lef. Ook in de organisatie worden talenten benut! Wie wil groeien, kan er groeien. De organisatie bestaat uit 3 vakgebieden. Het personeel van de opdrachtgever heeft een transparante relatie met het bestuur en is zeer betrokken bij de samenleving. Dienstverlening gaat verder dan veiligheid en gezonde financiën. Er wordt meegedacht met ‘hun klanten' en zijn...

  Stad Vacaturebank
 • DIV Medewerker Archiefwerkzaamheden en/of kwaliteitscontroles

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor een gemeente in Friesland zoek ik DIV medewerkers. De gemeente bemoeit zich met de hele lokale samenleving, van afvalcontainer tot zwembad, van thuishulp tot fietspad. Hierdoor werken er veel verschillende mensen met allerlei opleidingen en deskundigheden. Bij deze gemeente werk je mét mensen vóór mensen. En kun je echt iets betekenen! Voor het team DIV ben ik op zoek naar meerdere DIV medewerkers. Een aantal zal ondersteunen bij de archiefwerkzaamheden. Het wegwerken van werkvoorraden...

  Stad Vacaturebank

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank