Microsoft 365 Specialist

Baan gegevens

 • Bedrijf: Isential IT Professionals
 • Plaats: Zwolle
 • Plaatsingsdatum: 09-10-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Microsoft 365 Specialist
Ben jij de enthousiaste en communicatieve Microsoft 365 specialist die wij zoeken?

Jij weet natuurlijk alles van Microsoft 365, houdt van afwisseling in je werk en wil jezelf blijven ontwikkelen. Zie jij jezelf op termijn ook nog eens werken als Senior Consultant of Trainer Microsoft 365? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Jouw rol
Je komt bij Isential te werken bij verschillende opdrachtgevers waar je mooie opdrachten uitvoert en tegelijkertijd werkt aan de certificeringen die je nodig hebt om de beste in jouw vakgebied te blijven. Je ondersteunt en adviseert de opdrachtgevers bij de inrichting, migratie en het beheer van (nieuwe) Microsoft omgevingen. Afhankelijk van de status van het project ga je je bezig houden met het vastleggen van een eisen en wensenoverzicht, de vertaling naar een technische en/of functionele inrichting, het inrichten van de nieuwe omgeving en/of het leveren van nazorg na het live gaan. Ook mag je je bezighouden met het bepalen van de visie op verschillende Microsoft 365 componenten binnen de Isential werkgroep om op die manier de dienstverlening steeds verder door te ontwikkelen.

Omdat wij jouw ontwikkeling heel serieus nemen gaan we graag samen met jou in gesprek over waar je naar toe wilt groeien. Wil je over een aantal jaar aan de slag als Trainer of Consultant? We zorgen er samen voor dat dit gaat lukken. En het leuke is: daarvoor hoef je niet over te stappen naar een andere organisatie, want bij Isential zijn genoeg doorgroeimogelijkheden!

Gestelde eisen

Wat maakt jou geschikt voor deze baan?
Aan de hand van jouw reeds opgedane kennis en ervaring, in combinatie met je ambities gaan we kijken welke functies binnen Isential interessant zijn en aansluitend kijken we welk groeipad we kunnen bepalen. Doordat wij graag meedenken over, en de mogelijkheden hebben bij te dragen aan, jouw loopbaanontwikkeling zijn wij zowel op zoek naar Junior en Medior Microsoft 365 specialisten.

Jij hebt minimaal:
* Een afgeronde HBO (IT) opleiding
* 1-3 jaar relevante werkervaring met het implementeren van Microsoft 365 onderdelen. (Office 365, Windows 10, Teams, Sharepoint, Azure AD, etc.)
* Een of meerdere certificaten of een volledige MCSA Office 365- of Microsoft 365 Certified Enterprise Administrator certificering.
* Een Modern Desktop Administrator Associate (MD-100/MD-101) is een pré.
* Je bent communicatief vaardig en creatief in het vinden van oplossingen
* Je spreekt goed Nederlands en als je je ook in het Engels goed kunt redden is dat een pré.
* rijbewijs B

Uren

Zie tekst.

Salaris

Salaris in overleg

Bedrijfsprofiel

De basis van Isential is ruim 25 jaar geleden in een zomerhuisje in Doornspijk gelegd als HTS-stageproject. Vanuit dit project ontstond er een bedrijf in de verkoop, reparatie en onderhoud van computersystemen. Met één onverwachts telefoontje ontstond het idee voor Isential: Er was vraag naar mensen die les konden geven in de ‘geheimen’ van computers. Van daaruit ging het snel: de organisatie groeide hard en inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé opleidings- en detacheringspecialist voor de IT-industrie. We detacheren ervaren IT professionals voor specifieke projecten bij IT-dienstverleners en we voeren zelf projecten uit in onze projectorganisatie. Daarnaast zetten we eigen en extern ingehuurde IT-docenten in voor opleidingstrajecten bij toonaangevende IT-dienstverleners en in het IT-onderwijs.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Director of IT (m/f)

  Vandaag geplaatst door JobLeadsGmbH

  Director of IT (m/f) Location: Rotterdam Salary: - If you want to take that next step to level up your career, JobLeads is the preferred partner for you as executive or specialist. Currently we have several senior level career opportunities in IT management in the Rotterdam region. If you can identify yourself with the tasks and qualifications below, we would like to get in touch and present you all suitable positions. Your tasks Direct the IT staff to execute the system architecture Ensure...

  Monsterboard
 • IT Project Manager (m/f)

  Vandaag geplaatst door JobLeadsGmbH

  IT Project Manager (m/f) Location: The Hague Salary: - If you want to take that next step to level up your career, JobLeads is the preferred partner for you as executive or specialist. Currently we have several career opportunities in it management & it project management in the Den Haag region. If you can identify yourself with the tasks and qualifications below, we would like to get in touch and present you all suitable positions. Your tasks Plan and coordinate key account projects Support...

  Monsterboard
 • SAP xECM Beheerder / 4500 - 5500 Euro

  Vandaag geplaatst door iSense

  Functieomschrijving Kun jij SAP xECM dromen? Vind je het een uitdaging om samen met een team het IT-landschap bij de klant goed in te richten? Reageer nu! Het bieden van tweedelijns support bij vragen en incidenten omtrent de applicaties; Begeleiden van technische acceptatietesten (handmatig en geautomatiseerd); Acceptatie- en certificeringsrapportages opstellen; Het maken van functionele ontwerpen; Bedrijfsprocessen inrichten; Vertalen van applicatiefunctionaliteit naar testspecificaties;...

  Monsterboard
 • SAP Ariba Beheerder / 4500 - 5500 Euro

  Vandaag geplaatst door iSense

  Functieomschrijving Stroomt SAP Ariba door jouw aderen? Vind je het een uitdaging om samen met een team het IT-landschap bij de klant goed in te richten? Dan is deze vacature iets voor jou! Het bieden van tweedelijns support bij vragen en incidenten omtrent de applicaties; Begeleiden van technische acceptatietesten (handmatig en geautomatiseerd); Acceptatie- en certificeringsrapportages opstellen; Het maken van functionele ontwerpen; Bedrijfsprocessen inrichten; Vertalen van...

  Monsterboard
 • Microsoft Azure / Cloud Specialist / PaaS

  Vandaag geplaatst door iSense

  Functieomschrijving Kent Azure geen geheimen voor jou? Wil je werken in een van de grootste Azureomgevingen van Europa en ben je verantwoordelijk en zelfstandig? Solliciteer dan direct en word onze nieuwe Azure Specialist! Je bent verantwoordelijk voor het gehele Azure landschap; Nauw samenwerken met de developers; Updaten en inrichten van security; Vertaling maken van de technische architectuur naar implementatie; Collega's ondersteunen op het gebied van implementatie en beheer van Azure;...

  Monsterboard

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank