Agile tester/QA-engineer

Baan gegevens

 • Bedrijf: MKB Brandstof
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 20-09-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Agile tester/QA-engineer
Test jij onze software die vijftigduizend ondernemers gebruiken?

Heb je 3 tot 5 jaar werkervaring en ben je nog lang niet klaar met leren? Houd jij nieuwe ontwikkelingen bij? Breng je dat op een aanstekelijke manier over op je collega’s?
Wij zoeken een agile tester die staat voor de kwaliteit van onze ICT-diensten.

Jouw rol
Wij verbeteren continu ons Scrum development proces en ons team. Daar hebben wij jouw scherpe blik en expertise bij nodig. 

Als (agile) tester ben je erg vroeg bij projecten betrokken en neem je deel aan refinement sessies. Je zorgt ervoor dat de userstories ook testbaar zijn. 
Jij bepaalt de testgevallen, creëert fysieke test-scripts, automatiseert deze waar mogelijk en draagt zorg voor de uitvoering. Daarnaast breng je advies uit over de kwaliteit van de software. 

Ben jij dit?
Kwaliteit zit in je DNA. Je hebt oog voor details, test gestructureerd en bent kritisch. Vanzelfsprekend horen daar experimenten bij, die je zelf graag ontwerpt en uitvoert. Je beheerst tools als, of vergelijkbaar met, PostmanKatalonCucumberJenkins en Javascript om je tests te automatiseren. En bij alles wat je doet hou je de eindgebruiker in gedachten. Vijftigduizend ondernemers gebruiken onze software! 

We gebruiken de nieuwste technologieën, en ontwikkelen applicaties via Amazon Web Services in combinatie met de BPM toolingvan Pega, en dat inspireert je! 
Alle tests, technieken en tools op een rij: jij weet het overzicht te houden en het team te versterken. Je betrekt je collega’s enthousiast bij de verschillende activiteiten. 

Een greep uit je taken

 • Gestructureerd testen: planning, bepaling risico’s, dekking, testontwerp, testautomatisering, uitbrengen advies
 • Experimenteren met nieuwe mogelijkheden, tools, processen en technieken
 • Actieve deelname Scrum projectteams


Wat neem jij mee als succesvolle agile tester?

 • Relevante werkervaring is belangrijk.
 • Een ICT-gerelateerde opleiding.
 • Analytisch vermogen.
 • Oog voor het belang van de eindgebruikers.
 • Communicatieve vaardigheden en goede beheersing van de Nederlandse taal.


Wat bieden wij jou?

 • Een full- of parttime dienstverband, met goede balans tussen werk en privé.
 • Een boeiende en afwisselende rol in een enthousiast team.
 • Een passend marktconform salaris (max 5K) volgens ons open en eerlijke beloningssysteem.
 • Ontwikkeling van jouw talenten en een fijne werksfeer.
 • Een vitaliteitsbeleid waar je harder van gaat lopen!
 • Een ruim opleidingsbudget (ontwikkel vooral waar je van nature goed in bent).
 • Om je werk goed te kunnen uitvoeren is er een laptop, een dagelijkse verse lunch met al je collega’s en uiteraard goede koffie! En ja…..er is een voetbaltafel…
 • Medio mei verhuizen wij naar een geweldige locatie op het Hofplein. Een droomwerkplek, verklappen we alvast.


Wie zijn wij dan?
Als Rotterdams bedrijf bedienen wij 50.000 zelfstandige ondernemers in heel Nederland. Door gedoe bij ze weg te nemen met de autopas voor Tanken, Carwash en Parkeren, fiscusproof op één verzamelfactuur. En een gratis adviesdesk voor fiscale vragen rondom mobiliteit.
Wij geloven in ondernemerschap en de meeste mensen die hier werken zijn maatschappelijk betrokken. Niet dat je per sé vegetariër moet zijn en moet ontbijten met muesli, maar wel dat je graag meewerkt aan een betere wereld. Elke dag weer.

Onze cultuur

Wij zijn een informele en vooral platte organisatie, wat betekent dat er zo goed als geen hiërarchie is. Soms is dat fijn, en soms is dat lastig. Het is gaaf om met je collega’s in discussie te kunnen gaan en ruimte te krijgen om je mening te geven. Daar moet je tegen kunnen. Maar we letten erop dat we even respectvol met elkaar omgaan als we met de wereld doen.

Zie jij het zitten?
Herken jij je in de functie en word je blij van onze bedrijfscultuur? En ben jij die analytisch ingestelde tester? Stuur dan je motivatie en cv via de 'Solliciteer' button, ook als je nog vragen hebt over de vacature. ONLY NATIVE DUTCH SPEAKING

Liever geen acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Wij bellen jullie wel als het ons zelf niet lukt. 

Uren

Zie tekst.

Salaris

Salaris in overleg

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Director of IT (m/f)

  Vandaag geplaatst door JobLeadsGmbH

  Director of IT (m/f) Location: Rotterdam Salary: - If you want to take that next step to level up your career, JobLeads is the preferred partner for you as executive or specialist. Currently we have several senior level career opportunities in IT management in the Rotterdam region. If you can identify yourself with the tasks and qualifications below, we would like to get in touch and present you all suitable positions. Your tasks Direct the IT staff to execute the system architecture Ensure...

  Monsterboard
 • IT Project Manager (m/f)

  Vandaag geplaatst door JobLeadsGmbH

  IT Project Manager (m/f) Location: The Hague Salary: - If you want to take that next step to level up your career, JobLeads is the preferred partner for you as executive or specialist. Currently we have several career opportunities in it management & it project management in the Den Haag region. If you can identify yourself with the tasks and qualifications below, we would like to get in touch and present you all suitable positions. Your tasks Plan and coordinate key account projects Support...

  Monsterboard
 • SAP xECM Beheerder / 4500 - 5500 Euro

  Vandaag geplaatst door iSense

  Functieomschrijving Kun jij SAP xECM dromen? Vind je het een uitdaging om samen met een team het IT-landschap bij de klant goed in te richten? Reageer nu! Het bieden van tweedelijns support bij vragen en incidenten omtrent de applicaties; Begeleiden van technische acceptatietesten (handmatig en geautomatiseerd); Acceptatie- en certificeringsrapportages opstellen; Het maken van functionele ontwerpen; Bedrijfsprocessen inrichten; Vertalen van applicatiefunctionaliteit naar testspecificaties;...

  Monsterboard
 • SAP Ariba Beheerder / 4500 - 5500 Euro

  Vandaag geplaatst door iSense

  Functieomschrijving Stroomt SAP Ariba door jouw aderen? Vind je het een uitdaging om samen met een team het IT-landschap bij de klant goed in te richten? Dan is deze vacature iets voor jou! Het bieden van tweedelijns support bij vragen en incidenten omtrent de applicaties; Begeleiden van technische acceptatietesten (handmatig en geautomatiseerd); Acceptatie- en certificeringsrapportages opstellen; Het maken van functionele ontwerpen; Bedrijfsprocessen inrichten; Vertalen van...

  Monsterboard
 • Microsoft Azure / Cloud Specialist / PaaS

  Vandaag geplaatst door iSense

  Functieomschrijving Kent Azure geen geheimen voor jou? Wil je werken in een van de grootste Azureomgevingen van Europa en ben je verantwoordelijk en zelfstandig? Solliciteer dan direct en word onze nieuwe Azure Specialist! Je bent verantwoordelijk voor het gehele Azure landschap; Nauw samenwerken met de developers; Updaten en inrichten van security; Vertaling maken van de technische architectuur naar implementatie; Collega's ondersteunen op het gebied van implementatie en beheer van Azure;...

  Monsterboard

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank