Ervaren Software Tester

Baan gegevens

 • Bedrijf: Hupp Recruiment
 • Plaats: Klundert
 • Plaatsingsdatum: 11-09-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als leergierige Software Tester zit je in deze snelgroeiende, dynamische en internationale omgeving zeker op je plek! Jij krijgt namelijk een cruciale rol in de verdere ontwikkeling van het testteam van de complexe logistieke Software die hier inhouse ontwikkeld wordt. Deze logistieke applicatie is zeer succesvol en wordt door klanten over de hele wereld gebruikt. Logischerwijs doet het team in Klundert er alles aan om deze kwaliteit te behouden en uit te breiden. Wij zijn op zoek naar een Test Specialist die ervaring heeft met handmatig (functioneel) testen. Daarnaast heb je kennis van- én sta je open voor de transformatie naar geautomatiseerd testen. Jij gaat namelijk de lead nemen in het neerzetten van een degelijk testproces. Daarnaast heb je de volledige verantwoordelijkheid over alle nieuwe functionaliteiten welke tijdens de sprint worden opgeleverd door het team!

Een verantwoordelijke functie waarbij enthousiasme, leergierigheid en goede analytische- en communicatieve vaardigheden belangrijke eigenschappen zijn om deze rol succesvol uit te kunnen voeren. Houd jij van dynamiek én snelheid op de werkvloer? Dan ben jij wellicht dé Software Tester voor Base Logistics in Moerdijk!

Wij zijn op zoek naar een Software Tester die pro actief aan de slag gaat en bredere taken oppakt ter verbetering van de software. Je bent flexibel en helpt het DevOps team waar nodig. Jouw concrete werkzaamheden bestaan in ieder geval uit:

 • Het functioneel testen van de webapplicatie en Windows app.
 • Opstellen, beheren en uitvoeren van testscripts en -rapporten.
 • Analyseren van testresultaten i.s.m. het team en stakeholders.
 • Automatiseren van testscripts middels Selenium of andere technieken.
 • Aanpassen en beheren van (geautomatiseerde) regressiescripts.

Gestelde eisen

Wij zijn op zoek naar een proactieve Software Tester, gedreven om altijd het beste uit jezelf én je team te halen. Je bent flexibel en hebt zeer brede kennis- en ervaring. Dat is nodig om in deze snelle, dynamische omgeving de kwaliteit van de software te kunnen blijven ontwikkelen. Daarnaast heb jij:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar ervaring met testmethodieken en -technieken zoals bijvoorbeeld Design Checking, Functional Checking, Exploratory Testing, Regression Testing and Security.
 • Ervaring met het implementeren van Testing Frameworks voor web- en Windows Apps.
 • Je hebt zeer goede analytische vaardigheden en weet jouw ideeën en oplossingen goed te verwoorden en beargumenteren.
 • Kennis van Team Foundation Server (TFS) en C# is een pré.

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure.Aanbod

Jij gaat elke dag aan de slag met de groei van innovatieve én unieke logistieke applicaties! Base Logistics biedt een zeer goede werksfeer in een team van ongeveer 125 hechte medewerkers. Kenmerkend aan de organisatie zijn de korte lijntjes en de snelheid waarmee ideeën opgepakt worden. Een fijne werkomgeving waar eigen initiatief en een proactieve werkhouding gewaardeerd worden! In deze dynamische rol krijg je veel verantwoordelijkheden en vrijheid om jezelf én het team te ontwikkelen.

Uiteraard ontvang je een goed salaris. Ook de secundaire voorwaarden zijn zonder meer concurrerend, zo ontvang je onder andere een zeer goede pensioenregeling.

Uren

36uur

Informatie over Hupp Recruiment

Base Logistics is een logistiek dienstverlener, met de focus op Transport Management, Warehouse Management en Data Management. Base Logistics biedt een internationaal netwerk van transport- en warehousingpartners, in combinatie met een team van logistiek specialisten en een unieke logistieke applicatie. Het doel van Base Logistics is logistiek voor klanten simpel, efficiënt en controleerbaar te maken.

Hupp Recruiment
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Director of IT (m/f)

  Vandaag geplaatst door JobLeadsGmbH

  Director of IT (m/f) Location: Rotterdam Salary: - If you want to take that next step to level up your career, JobLeads is the preferred partner for you as executive or specialist. Currently we have several senior level career opportunities in IT management in the Rotterdam region. If you can identify yourself with the tasks and qualifications below, we would like to get in touch and present you all suitable positions. Your tasks Direct the IT staff to execute the system architecture Ensure...

  Monsterboard
 • IT Project Manager (m/f)

  Vandaag geplaatst door JobLeadsGmbH

  IT Project Manager (m/f) Location: The Hague Salary: - If you want to take that next step to level up your career, JobLeads is the preferred partner for you as executive or specialist. Currently we have several career opportunities in it management & it project management in the Den Haag region. If you can identify yourself with the tasks and qualifications below, we would like to get in touch and present you all suitable positions. Your tasks Plan and coordinate key account projects Support...

  Monsterboard
 • SAP xECM Beheerder / 4500 - 5500 Euro

  Vandaag geplaatst door iSense

  Functieomschrijving Kun jij SAP xECM dromen? Vind je het een uitdaging om samen met een team het IT-landschap bij de klant goed in te richten? Reageer nu! Het bieden van tweedelijns support bij vragen en incidenten omtrent de applicaties; Begeleiden van technische acceptatietesten (handmatig en geautomatiseerd); Acceptatie- en certificeringsrapportages opstellen; Het maken van functionele ontwerpen; Bedrijfsprocessen inrichten; Vertalen van applicatiefunctionaliteit naar testspecificaties;...

  Monsterboard
 • SAP Ariba Beheerder / 4500 - 5500 Euro

  Vandaag geplaatst door iSense

  Functieomschrijving Stroomt SAP Ariba door jouw aderen? Vind je het een uitdaging om samen met een team het IT-landschap bij de klant goed in te richten? Dan is deze vacature iets voor jou! Het bieden van tweedelijns support bij vragen en incidenten omtrent de applicaties; Begeleiden van technische acceptatietesten (handmatig en geautomatiseerd); Acceptatie- en certificeringsrapportages opstellen; Het maken van functionele ontwerpen; Bedrijfsprocessen inrichten; Vertalen van...

  Monsterboard
 • Microsoft Azure / Cloud Specialist / PaaS

  Vandaag geplaatst door iSense

  Functieomschrijving Kent Azure geen geheimen voor jou? Wil je werken in een van de grootste Azureomgevingen van Europa en ben je verantwoordelijk en zelfstandig? Solliciteer dan direct en word onze nieuwe Azure Specialist! Je bent verantwoordelijk voor het gehele Azure landschap; Nauw samenwerken met de developers; Updaten en inrichten van security; Vertaling maken van de technische architectuur naar implementatie; Collega's ondersteunen op het gebied van implementatie en beheer van Azure;...

  Monsterboard

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank