Allround Systeembeheerder - IT Beheerder

Baan gegevens

 • Bedrijf: DWA
 • Plaats: Gouda
 • Plaatsingsdatum: 23-04-2021
 • Werkniveau: MBO, HBO, Universitair
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving


Allround Systeembeheerder - IT BeheerderDWA, Gouda

DWA is betrokken bij het advies en ontwerp van ambitieuze en gerenommeerde projecten in de gebouwde omgeving. Onze missie luidt: Wij maken duurzaamheid werkend. Je draagt bij aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving. We werken samen met ambitieuze opdrachtgevers, zoals Schiphol, NIOO Wageningen en Unilever en diverse grote gemeenten.

Bij DWA krijg je veel ruimte om werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten en jezelf te ontwikkelen. Je gaat werken in een hecht team met een sterke teamspirit!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Als allround systeembeheerder van DWA ben je constant bezig met het optimaliseren van de ondersteunende ICT-middelen voor jouw collega's. Daarvoor heb je veel contact met collega’s. Door jouw directe hulp zorg jij ervoor dat deze interne klanten (lees: jouw collega’s) hun werk optimaal uitvoeren.

Ook gebruik je hiervoor de nieuwste technieken (bijvoorbeeld Azure, Office 365 en Microsoft Teams). Je werkt met infrastructurele systemen, zoals servers en switches, Windows (server), Office 365, Afas Profit (pré), CAD-applicaties (pré). Samen met een enthousiast team ben jij de drijvende kracht binnen onze IT-afdeling, waar de komende jaren volop wordt ingezet op de digitale transformatie en het toepassen van innovatieve IT-oplossingen die eraan bijdragen voorop te lopen met technologieën.

Naast hard werken is er ook voldoende ruimte voor ontspanning en met regelmaat een bedrijfsborrel/uitje of digitale quiz.

Waar versterk jij ons IT-team mee?

 • je hebt een relevante mbo-opleiding afgerond en hebt minimaal 1-3 jaar werkervaring;
 • je hebt kennis van ITIL, Office 365 en Azure;
 • je wilt jezelf blijven ontwikkelen en houd wel van een uitdaging;
 • je bent 32-40 uur per week beschikbaar (digitaal);
 • je ben klantgericht, communicatief vaardig en stressbestendig.

DWA jouw nieuwe werkgever?
DWA is een club die al sinds 1986 bestaat en waar collega’s doorgaans langer dan gemiddeld blijven werken. Niet voor niets zijn we de afgelopen jaren bij landelijke benchmarks steevast bekroond met 3 sterren (het maximaal haalbare) voor ons werkgeverschap. Wij vinden het belangrijk dat er een continue stroom is van kennis en van creativiteit; dat verwachten we van al onze collega’s en dat houdt ons scherp. Binnen DWA is kennisdeling heel belangrijk. Zo is er een DWA Academy. We staan regelmatig op het podium om nieuwe ontwikkelingen en projecten – met collega’s en partners – te delen en de successen te vieren.

Ook mooi meegenomen!
Daarnaast laten we onze collega’s vooral vrij om te doen waar ze goed in zijn. We bieden een goede en marktconforme beloning, afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. Natuurlijk hebben we ook mooie (secundaire) arbeidsvoorwaarden zoals: 32 vakantiedagen, piketregeling, flexibel werken, goede faciliteiten op jouw werkplek, een mobiliteitspakket met goede reiskosten, gratificatieregeling, gezonde vegetarische lunches en leuke (digitale) uitjes. Er staat een (elektrische) auto voor je te leen, zodat je af en toe bij een van de DWA-locaties langs kunt gaan.

En dit zijn wij
Duurzaamheid zit in het DNA van DWA. We praten er niet over, we maken het werkend. We adviseren en ontwerpen en garanderen dat wat we bedenken, ook echt werkt. Dat onze innovatieve oplossingen bijdragen aan energiebesparing, comfort, gezondheid en productiviteit. DWA speelt een toonaangevende rol als het gaat om het aardgasvrij maken van gebouwen in Nederland en het realiseren van slimme gebouwen waar we data van écht nut maken. Dat doen we met 120 enthousiaste professionals, die intrinsiek gemotiveerd zijn om de gebouwde omgeving te verduurzamen!

Geïnteresseerd?
Heb jij interesse in de functie van Allround Systeembeheerder - IT Beheerder dan ontvangen wij graag je motivatie met uitgebreide CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier.

Gestelde eisen

Voor de volledige vacature klik op de sollicitatiebutton. Je wordt doorgestuurd naar een externe website.

Uren

Voor de volledige vacature klik op de sollicitatiebutton. Je wordt doorgestuurd naar een externe website.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ICTsectorVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in ICT Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in ICT.
 • Programmeur

  Gisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Het Quadient Inspire pakket is een low code applicatie, waarin je niet erg veel hoeft te programmeren. Het is een innovatief pakket, waarin je met klikken en slepen documenten opmaakt. Alle inspire applicaties worden voor de eindgebruikers bij de klant, zo ingericht, dat er makkelijk communicatie via deze kanalen mogelijk is.De werkzaamheden zijn voornamelijk:Wijzigen van tekstenAanpassen van beslisregelsHerpositionering van tekstblokkenDaarna zal dit alles getest worden door de programmeur...

  Stad Vacaturebank
 • HR (implementatie) consultants

  Gisteren geplaatst door rvdb

  HR (Implementatie) ConsultantsBen jij een HR Consultant die energie haalt uit afwisseling, samenwerken met klanten en collega’s en kennisdeling? En wil jij de HR eisen en wensen van klanten vertalen naar een optimale systeeminrichting van HR- processen van diverse leveranciers? Mooi! Bij VroomHR zoeken wij op dit moment een HR Consultant en een HR Implementatie Consultant.HR Consultant In de rol van HR Consultant geef je passende oplossingsscenario's, bedenk je de roadmap om daar te komen en...

 • Webredacteur Coolblue Energie

  Gisteren geplaatst door Coolblue

  Jij leert onze klanten álles over energie besparen door de juiste content te presenteren.Wat doe je als Webredacteur Coolblue Energie bij Coolblue?Word jij blij van teksten schrijven en content creëren en lijkt het je tof om van alles te leren over energie en energie besparen? IAls Webredacteur ga jij actief aan de slag met de content marketing strategie voor Coolblue Energie. Jij zorgt ervoor dat Coolblue Energie het eerste resultaat wordt als klanten googlen op "energie besparen". Via...

 • Implementation Manager

  Gisteren geplaatst door iSense

  BedrijfsomschrijvingThe organization is a global leader in consumer and professional imaging based in the region of Venlo. They are focused on accelerating digital imaging technologies and developing high-tech printing products. They strive to be the number one within the market and are constantly looking for opportunities to improve the organization, the business and their brand.As an Implementation Manager you are responsible for implementing the automated build, integration and tests...

 • Apple System Engineer

  Gisteren geplaatst door StackOpsB.V.

  Ervaring als Apple Support Engineer en wil je de stap maken richting Apple System Engineer?Wat ga je doen?Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor de buitendienst voor de klanten. De incidenten kunnen variëren van het leveren van onsite support tot aan het beheren van de JAMF omgevingen tot aan het opzetten van nieuwe omgevingen.Klanten variëren van MKB tot Enterprise. Je onderhoudt het klantcontact, zorgt dat de projecten in de juiste banen worden geleid en levert de hardware waar...

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank