Reade

Amsterdam, Noord-Holland


Bedrijfsinformatie Reade

Reade Bij Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie werken ruim 700 professionals in circa 130 beroepen. Naast de twee hoofdlocaties van Reade in hartje Amsterdam bieden wij zorg, ondersteuning en advies in tal van ziekenhuizen, kinderdagcentra en scholen in Amsterdam en omstreken.
Onze kernwaarden zijn professioneel, met plezier, klantgericht en vernieuwend. Deze waarden zien we terug in hoe we werken. Door goed werk te leveren, scherp in de gaten te houden waar cliënten om vragen en oog te hebben voor vernieuwing, gaan wij samen voor maximaal resultaat.

Adresgegevens

Reade
Overtoom 283
Amsterdam, Noord-Holland
http://www.reade.nl
020-607 1625

1 Vacature van Reade

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Reade.

  • Medewerker ICT

    Plaatsingsdatum: 19-01-2018
    Plaats: Amsterdam

    (36 uur per week) “Dankzij de digitale revolutie worden zorginstellingen steeds meer echte ICT-organisaties. ICT’ers binnen de zorg, zijn de zorgprofessionals van de toekomst.” Roel Nentjes, hoofd ICT Om onze servicedesk te versterken en te helpen bij het uitvoeren van projecten, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Vanuit de servicedesk ben je verantwoordelijk voor het eerste contact met de klant. Indien... Bekijk deze baan

ICTsectorVacaturebank.nl - Nieuwe ict vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ict baan of nieuwe collega's? Op de ICTsectorVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ICTsectorVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank